Смажений сулугуні з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати смажений сулугуні з яйцем. Це дуже просте, але від цього не менш смачна страва, яке обов'язково вам повинно сподобається. Uveena. Байдужих не залишиться!
Розповім, як приготувати смажений сулугуні з яйцем в домашніх умовах. Це дуже просто і легко - закуска буде смачна і ситна, з приємними вершковими нотками і хрусткою паніровці, рум'яної і апетитною. До речі, якщо хочете додати страві особливого шарму, смажте на оливковій олії. Бажаю удачі!
- Добре - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок (може знадобиться і більше)
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти - сир ріжемо порційними шматочками, борошно просеем з сіллю, яйця збиваємо до однорідності, щоб з'явилася пінка. Кожен шматочок необхідно спочатку "втопити" в яєчної суміші, потім - в борошні, а потім - в сухарях.
2. На сковороді розпалює масло. І обсмажити на ньому наш сир в паніровці. В ідеалі, щоб сир повністю тонув у Масол, але можна і просто обсмажити. Перекладиаем потім на серветку, щоб зайвий жир вбрався.
3. От і все! Подаємо, полив соєвим соусом або соусом теріякі - або взагалі будь-яким улюбленим соусом. Смачного!