Смажений сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Сир відмінно доповнює багато страв. Його часто використовують для прикраси і отримання ніжної текстури. Але що, якщо я запропоную рецепт, в якому цей продукт виступає як головний інгредієнт? Читайте!
У мене вийшла тепла закуска, яка ідеально підійде під пиво, адже робиться вона на його основі. У своїй покрокової інструкції я описала, як приготувати смажений сулугуні. Блюдо жирне, тому багато його не точить, хоча цього дуже захочеться. Гостроту можете регулювати на свій смак.
- Добре - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Пиво світле - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Борошно просійте в миску.
vsypte перець, сіль і перець.
Додайте до сухих інгредієнтів яйце і пиво. Замішайте кляр.
Сулугуні наріжте середнього розміру шматочками.
Шматочки сиру умочіть в клярі. Викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом.
Обсмажте сулугуні з обох сторін буквально по одній хвилині. Смачного!