Смажений сулугуні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю сулугуні і додаю цей сир практично в усі страви, а недавно я дізналася, що з нього можна приготувати приголомшливу закуску, тепер я роблю її чудовими святами, гостям вона дуже подобається.
Оскільки в нашій родині не тільки я, але і всі інші люблять сир і все з ним пов'язане, природно цей простий рецепт смаженого сулугуні в паніровці відразу всім сподобався. Але навіть якщо ви не є великим любителем сиру, повірте мені, від такої чудової закуски ви навряд чи відязикатеся. Адже при обсмажуванні на сулугуні утворюється приголомшлива ароматна кірочка, а сам сир плавиться і стає дуже ніжним. Загалом, це дійсно неймовірно смачно, так що обов'язково приготуйте смажений сулугуні в паніровці в домашніх умовах.
- Добре - 600 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - За смаком (для смаження)
Отже, почнемо ми з того, що наріжемо сир на шматочки будь-якої форми на ваш смак. Найпростіший варіант - це бруски, але при бажанні можна зробити зірочки, сердечка і так далі.
Далі розбиваємо в миску яйця, додаємо до них будь-які спеції на ваш розсуд і сіль, збиваємо все вилочкою до однорідності.
У приготовлену суміш опускаємо наші бруски по черзі.
Потім обвалюють їх в панірувальних сухарях, повторюємо це ще кілька разів (яйце + сухарі), поки на сирі не утворюється досить товстий шар панірування.
Розігріваємо на сковороді оливкове масло і обсмажуємо на ньому бруски сиру до золотистої скоринки, буквально 40 секунд з кожної сторони.
Подаємо сир в гарячому вигляді, поки сулугуні не застиг. Приємного всім апетиту!