Рецепт Смажений сулугуні без панірування фото

Смажений сулугуні без панірування
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви бережете фігуру, але любите смажений сир, то краще готувати цю страву не в паніровці, а зовсім без неї. Просто додайте трохи оливкового масла - і прекрасна закуска до вина і пива готова!

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати смажений сулугуні без панірування? Це цілком можливо, якщо обсмажувати сир максимально швидко. Таке блюдо чудово підходить до пива і провину, так що пробуйте!

  • Добре - 3 штуки (скибочки)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Гілочки чебрецю і розмарину - 4 штуки
  • Кедрові горішки - 1 Ст. Ложка
смажений сулугуні без панірування - фото крок 1
Розігрійте сковороду, налийте на неї оливкова олія. Злегка підсмажте на ньому гілочки чебрецю і розмарину, щоб трави віддали маслу свій аромат.
смажений сулугуні без панірування - фото крок 2
Викладіть на сковорідку сир, обсмажте його з обох сторін. Робити це потрібно дуже швидко і на сильному вогні, щоб сир встиг схопитися, але не встиг розтектися.
смажений сулугуні без панірування - фото крок 3
Подавайте сир гарячим, прикрасивши тарілку кедровими горішками і зеленню.

Схожі рецепти