Смажений сулугуні без панірування
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви бережете фігуру, але любите смажений сир, то краще готувати цю страву не в паніровці, а зовсім без неї. Просто додайте трохи оливкового масла - і прекрасна закуска до вина і пива готова!
Хочете знати, як приготувати смажений сулугуні без панірування? Це цілком можливо, якщо обсмажувати сир максимально швидко. Таке блюдо чудово підходить до пива і провину, так що пробуйте!
- Добре - 3 штуки (скибочки)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Гілочки чебрецю і розмарину - 4 штуки
- Кедрові горішки - 1 Ст. Ложка
Розігрійте сковороду, налийте на неї оливкова олія. Злегка підсмажте на ньому гілочки чебрецю і розмарину, щоб трави віддали маслу свій аромат.
Викладіть на сковорідку сир, обсмажте його з обох сторін. Робити це потрібно дуже швидко і на сильному вогні, щоб сир встиг схопитися, але не встиг розтектися.
Подавайте сир гарячим, прикрасивши тарілку кедровими горішками і зеленню.