Рецепт Панірування для наггетсів фото

Панірування для наггетсів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Панірування для наггетсів може бути будь-який, мені подобається, коли вона з сиром. Нагетси, приготовані самостійно, просто тануть у роті. З шкідливого фаст-фуду вони перетворюються в ніжне ласощі.


Опис приготування:

Сирна панірування для наггетсів вимагає акуратного приготування, важливо щоб вогонь був середнім. Тоді шматочки курки встигнуть прожаритися, а сир не згорить, а буде золотистим. Можна використовувати фритюрницю, якщо будете робити велику партію наггетсів в паніровці. Подавайте нагетси в зі свіжими овочами та гарніром і у вас вийде повноцінний обід або вечерю. Успіхів і приємного апетиту!


  • Куряча грудка - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Пармезан - 200 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Перець - 1/4 чайних ложки
панірування для наггетсів - фото крок 1
Грудку порізати на шматочки.
панірування для наггетсів - фото крок 2
Сир натерти.
панірування для наггетсів - фото крок 3
Яйця збити до однорідності.
панірування для наггетсів - фото крок 4
Шматочки курки вмочити в борошно змішане з сіллю і перцем, потім в яйце, а потім в сир.
панірування для наггетсів - фото крок 5
Обсмажте наггітси в маслі на середньому вогні.
панірування для наггетсів - фото крок 6
Колір повинен бути золотистий.
панірування для наггетсів - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти