Панірування для наггетсів
(покроковий рецепт з фото)
Панірування для наггетсів може бути будь-який, мені подобається, коли вона з сиром. Нагетси, приготовані самостійно, просто тануть у роті. З шкідливого фаст-фуду вони перетворюються в ніжне ласощі.
Сирна панірування для наггетсів вимагає акуратного приготування, важливо щоб вогонь був середнім. Тоді шматочки курки встигнуть прожаритися, а сир не згорить, а буде золотистим. Можна використовувати фритюрницю, якщо будете робити велику партію наггетсів в паніровці. Подавайте нагетси в зі свіжими овочами та гарніром і у вас вийде повноцінний обід або вечерю. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Пармезан - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
Грудку порізати на шматочки.
Сир натерти.
Яйця збити до однорідності.
Шматочки курки вмочити в борошно змішане з сіллю і перцем, потім в яйце, а потім в сир.
Обсмажте наггітси в маслі на середньому вогні.
Колір повинен бути золотистий.
Смачного!