Сир «сир» з 2-х інгредієнтів
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше цей вид сиру зустрічається в стравах східної кухні, наприклад, в Індії або Індонезії. Ви зможете зробити такий в домашніх умовах. Записуйте, як приготувати сир «Панир» з 2-х інгредієнтів.
Цей сир використовують при приготуванні салатів, перших страв і навіть десертів, а також його можна їсти так, нарізавши шматочками. Його можна обсмажити в паніровці з кунжутного насіння, панірувальних сухарів або спецій. Сир поживний і дуже смачний, по калорійності його можна порівняти з м'ясом.
- Молоко - 1, 9 L
- Лимонний сік - 1/4 склянки
2. Перемішайте молочну суміш, варите 30-60 секунд. За цей час утворюються характерні пластівці. Викладіть марлю в 2 шару в друшляк і перелийте через неї рідину.
4. Приберіть вантаж і розгорніть марлю, наріжте сир шматочками.