Рецепт Сир «сир» з 2-х інгредієнтів фото

Сир «сир» з 2-х інгредієнтів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Молоко , Лимон
Дієтичне харчування
На сніданок
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Найчастіше цей вид сиру зустрічається в стравах східної кухні, наприклад, в Індії або Індонезії. Ви зможете зробити такий в домашніх умовах. Записуйте, як приготувати сир «Панир» з 2-х інгредієнтів.

Опис приготування:

Цей сир використовують при приготуванні салатів, перших страв і навіть десертів, а також його можна їсти так, нарізавши шматочками. Його можна обсмажити в паніровці з кунжутного насіння, панірувальних сухарів або спецій. Сир поживний і дуже смачний, по калорійності його можна порівняти з м'ясом.

  • Молоко - 1, 9 L
  • Лимонний сік - 1/4 склянки
Sиr & Quot; Сир
1. У каструлю налийте молоко і відправте його на вогонь. Як тільки помітили, що починають з'являтися бульбашки (молоко закипає), відразу влийте лимонний сік.
Sиr & Quot; Сир
2. Перемішайте молочну суміш, варите 30-60 секунд. За цей час утворюються характерні пластівці. Викладіть марлю в 2 шару в друшляк і перелийте через неї рідину.
Sиr & Quot; Сир
3. Зберіть кінці марлі і підвісьте її на 90 хвилин. Через необхідний час викладіть марлю назад в друшляк і притисніть невеликим вантажем, залиште ще на півгодини.
Sиr & Quot; Сир
4. Приберіть вантаж і розгорніть марлю, наріжте сир шматочками.
Sиr & Quot; Сир
5. Перекладіть сир в контейнер і відправте на зберігання в холодильник або їжте його відразу.

Схожі рецепти