Салат «Funchoza на корейській мові»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі азіатська кухня, то дуже раджу спробувати приготувати салат "фунчоза по-корейськи" в домашніх умовах з овочами і пікантною заправкою.
Щоб повторити цей оригінальний рецепт приготування салату "фунчоза по-корейськи" на вашій кухні, потрібно заготовити всі необхідні інгредієнти. Овочі можна, звичайно, варіювати за смаком, а ось що стосується заправки, то тут рекомендую використовувати абсолютно всі компоненти. Адже саме вона надає страві особливу азіатську пікантність.
- Funčoza - 150 грам
- Шпинат - 0.5 пучка
- Паростки бобів - 300 грам
- Цибулина - 0.5 штуки
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Олія виноградних кісточок - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Кукурудзяна олія - 2 чайних ложки
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Винний оцет - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
2. Локшину зваріть згідно з інструкцією на упаковці.
4. На сковороді розігрійте трохи олії виноградних кісточок (якщо його знайти не вдалося, в рецепті приготування салату "фунчоза по-корейськи" можете використовувати кукурудзяна). Викладіть на сковороду овочі, обсмажте їх кілька хвилин і відразу зніміть з вогню.