Салат «Funchoza на корейській мові»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Якщо вам до душі азіатська кухня, то дуже раджу спробувати приготувати салат"Фунчоза по-корейськи" в домашніх умовах з овочами і пікантною заправкою.
Опис приготування:
Щоб повторити цей оригінальний рецепт приготування салату"Фунчоза по-корейськи" на вашій кухні, потрібно заготовити всі необхідні інгредієнти. Овочі можна, звичайно, варіювати за смаком, а ось що стосується заправки, то тут рекомендую використовувати абсолютно всі компоненти. Адже саме вона надає страві особливу азіатську пікантність.
- Funčoza - 150 грам
- Шпинат - 0.5 пучка
- Паростки бобів - 300 грам
- Цибулина - 0.5 штуки
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Олія виноградних кісточок - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Кукурудзяна олія - 2 чайних ложки
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Винний оцет - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
1. Вимийте шпинат і паростки бобів, опустіть в киплячу воду буквально на 5 секунд (рекомендую дійсно вважати, інакше є шанс переварити). Після відразу ж промийте під проточною водою і залиште, щоб пішла зайва рідина.
2. Локшину зваріть згідно з інструкцією на упаковці.
3. Очистіть, а після наріжте цибулю, перець і часник.
4. На сковороді розігрійте трохи олії виноградних кісточок (якщо його знайти не вдалося, в рецепті приготування салату"Фунчоза по-корейськи" можете використовувати кукурудзяна). Викладіть на сковороду овочі, обсмажте їх кілька хвилин і відразу зніміть з вогню.
5. Промийте локшину під проточною водою.
6. Для приготування заправки з'єднайте соєвий соус, кукурудзяна олія, пластівці чилі, винний оцет, кунжут і цукор.
7. З'єднайте всі інгредієнти в салатник, полийте заправкою.
8. Акуратно все перемішайте, при бажанні додайте дрібку перцю. Усе, Салат "Funchoza на корейській мові" в домашніх умовах готовий до подачі.
Смачного!
Смачного!