Рецепт Салат «Funchoza на корейській мові» фото

Салат «Funchoza на корейській мові»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Якщо вам до душі азіатська кухня, то дуже раджу спробувати приготувати салат "фунчоза по-корейськи" в домашніх умовах з овочами і пікантною заправкою.

Щоб повторити цей оригінальний рецепт приготування салату "фунчоза по-корейськи" на вашій кухні, потрібно заготовити всі необхідні інгредієнти. Овочі можна, звичайно, варіювати за смаком, а ось що стосується заправки, то тут рекомендую використовувати абсолютно всі компоненти. Адже саме вона надає страві особливу азіатську пікантність.

  • Funčoza - 150 грам
  • Шпинат - 0.5 пучка
  • Паростки бобів - 300 грам
  • Цибулина - 0.5 штуки
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Олія виноградних кісточок - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 3 чайних ложки
  • Кукурудзяна олія - 2 чайних ложки
  • Пластівці чилі - 1 щіпка
  • Винний оцет - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
салат
2. Локшину зваріть згідно з інструкцією на упаковці.
салат
4. На сковороді розігрійте трохи олії виноградних кісточок (якщо його знайти не вдалося, в рецепті приготування салату "фунчоза по-корейськи" можете використовувати кукурудзяна). Викладіть на сковороду овочі, обсмажте їх кілька хвилин і відразу зніміть з вогню.
салат

Схожі рецепти