Gribochki на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Gribochki на корейській мові - відмінна закуска на святковий стіл або на кожен день. Гриби елементарно маринуються з цибулею і спеціями, що дуже зручно, якщо потрібно приготувати щось швидко. Рекомендую!
Закуска виходить дуже хорошою, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами або м'ясними стравами. Перед вживанням готову закуску бажано витримати в холодильнику 1 добу. Це додасть грибочками особливий насичений смак. Але, якщо ви поспішаєте, можете залишити гриби і на менший час, де до 5-6 годин. Сподіваюся, що цей простий рецепт приготування грибочків по-корейськи обов'язково вам стане в нагоді!
- Шиітаке - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2-3 Ст. Ложок
Гриби промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості. Потім додаємо гриби і перець, перемішуючи, смажимо ще 2-3 хвилини. Вливаємо оцет, перемішуємо, і знімаємо з вогню.
Перекладаємо гриби в банку або салатницю, чекаємо, поки вони охолонуть. Потім ставимо в холодильник на 1 добу. Смачного!