Рецепт Gribochki на корейській мові фото

Gribochki на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Гриби, Шиітаке
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Різдво
Заготовки, Маринування

Gribochki на корейській мові - відмінна закуска на святковий стіл або на кожен день. Гриби елементарно маринуються з цибулею і спеціями, що дуже зручно, якщо потрібно приготувати щось швидко. Рекомендую!

Закуска виходить дуже хорошою, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами або м'ясними стравами. Перед вживанням готову закуску бажано витримати в холодильнику 1 добу. Це додасть грибочками особливий насичений смак. Але, якщо ви поспішаєте, можете залишити гриби і на менший час, де до 5-6 годин. Сподіваюся, що цей простий рецепт приготування грибочків по-корейськи обов'язково вам стане в нагоді!

  • Шиітаке - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2-3 Ст. Ложок
Gribochki на корейській мові - фото крок 1
Гриби промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк.
Gribochki на корейській мові - фото крок 2
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості. Потім додаємо гриби і перець, перемішуючи, смажимо ще 2-3 хвилини. Вливаємо оцет, перемішуємо, і знімаємо з вогню.
Gribochki на корейській мові - фото крок 3
Перекладаємо гриби в банку або салатницю, чекаємо, поки вони охолонуть. Потім ставимо в холодильник на 1 добу. Смачного!

Схожі рецепти