Gribochki на корейській мові

Gribochki на корейській мові
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Gribochki на корейській мові — відмінна закуска на святковий стіл або на кожен день. Гриби елементарно маринуються з цибулею і спеціями, що дуже зручно, якщо потрібно приготувати щось швидко. рекомендую!

опис приготування:

Закуска виходить дуже хорошою, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами або м'ясними стравами. Перед вживанням готову закуску бажано витримати в холодильнику 1 добу. Це додасть грибочками особливий насичений смак. але, якщо ви поспішаєте, можете залишити гриби і на менший час, де до 5-6 годин. сподіваюся, що цей простий рецепт приготування грибочків по-корейськи обов'язково вам стане в нагоді!

  • шиітаке— 600 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • Перець червоний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • оцет— 2-3 Ст. ложок
Gribochki на корейській мові - фото крок 1 Гриби промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк.

Gribochki на корейській мові - фото крок 2 Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості. Потім додаємо гриби і перець, перемішуючи, смажимо ще 2-3 хвилини. вливаємо оцет, перемішуємо, і знімаємо з вогню.

Gribochki на корейській мові - фото крок 3 Перекладаємо гриби в банку або салатницю, чекаємо, поки вони охолонуть. Потім ставимо в холодильник на 1 добу. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Дайкон на корейській мові

Дайкон на корейській мові

Чи пробували Ви маринований дайкон? Якщо відповідь негативна, тоді обов'язково дивіться, як приготувати дайкон по-корейськи. Це дуже смачна пікантна закуска, і її легко готувати! опис приготування: Редька дайкон — один з найпопулярніших продуктів в Азії. її маринують, смажать, заварювати, робл...

читати далі
Funchoza на корейській мові

Funchoza на корейській мові

Не знаю, чим здивувати друзів або побалувати свою родину? Приготуйте смачне і нескладне блюдо корейської кухні. Оригінальний салат з незрівнянним смаком "; фунчоза по-корейськи" не залишиться без уваги. опис приготування: Дуже цікавий салат: смачний, пікантний, ситний і дуже ошатний. Цей салат...

читати далі
Кимчи на корейській мові

Кимчи на корейській мові

Нещодавно дізналася один дуже примітний рецептик. Розповіла мені його подруга, яка побувала днями в Кореї по роботі. Тепер я знаю, як приготувати кимчи по-корейськи, пікантну закуску. опис приготування: Капуста кимчи є традиційним корейським блюдом. Як відомо, в азіатських і взагалі східних кр...

читати далі
Kolyrabi на корейській мові

Kolyrabi на корейській мові

Кольрабі - ще один сорт капусти, який нагадує качан на смак, тільки з ніжною текстурою. Я пропоную приготувати кольрабі на манер моркви по-корейськи. опис приготування: Докладніше, як приготувати кольрабі по-корейськи, я розповім нижче. Разом запропонованих спецій можна використовувати готову ...

читати далі
CMC на корейській мові

CMC на корейській мові

Щось я останнім часом все частіше стала звертатися до корейської кухні. А все тому, напевно, що мені подобається щось гостреньке і свіже. А також мене приводять у захват поєднання різних смаків. опис приготування: А в цей раз я вирішила зробити щось абсолютно несподіване. Ознайомтеся з тим, як...

читати далі