Дайкон на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували Ви маринований дайкон? Якщо відповідь негативна, тоді обов'язково дивіться, як приготувати дайкон по-корейськи. Це дуже смачна пікантна закуска, і її легко готувати!
Редька дайкон - один з найпопулярніших продуктів в Азії. Її маринують, смажать, заварювати, роблять з неї салати. Один з найпростіших способів приготування дайкона - маринування. Щоб приготувати дайкон по-корейськи, візьміть дві середні редьки за розміром, вистачить дволітровою банки під них (можете приготувати дві літрові банки).
- Dajkon - 2 штуки
- Вода - 750 мілілітрів
- Сіль - 0, 25 склянки
- Цукор - 0, 25 склянки
- Білий оцет - 0, 25 склянки
- Куркума - 0, 25 чайних ложки
Дайкон помийте, почистіть і поріжте на четвертинки або кільця. Дивіться, щоб шматочки вільно поміщалися в банку, я кільця ріжу на чотири частини ще.
Тепер треба приготувати маринад: vskipyatite 250 мл води, додайте сіль, цукор і куркума, перемішайте. Потім влийте решту воду, залиште при кімнатній температурі. Куркума має розчинитися. Потім викладіть шматочки дайкона в банку. Додайте в маринад оцет, перемішайте, залийте розчином дайкон в банку. При необхідності долийте води.
Закрийте кришкою банку, зберігайте дня 4 в темному місці. Потім можете зберігати дайкон в холодильнику, але не довше місяця.
Порада: періодично струшуйте банку, щоб куркума забарвлювала овоч, а не залишалася тільки на дні.
Порада: періодично струшуйте банку, щоб куркума забарвлювала овоч, а не залишалася тільки на дні.
Готовий дайкон по-корейськи подавайте в якості холодної закуски. Прекрасно підходить до відварного картоплі. Смачного!