Рецепт Funchoza на корейській мові фото

Funchoza на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Не знаю, чим здивувати друзів або побалувати свою родину? Приготуйте смачне і нескладне блюдо корейської кухні. Оригінальний салат з незрівнянним смаком"фунчоза по-корейськи" не залишиться без уваги.

Опис приготування:

Дуже цікавий салат: смачний, пікантний, ситний і дуже ошатний. Цей салат дуже зручний, адже приготувати його можна за день до заходу, а смак від цього тільки виграє. Рецепт приготування фунчози по-корейськи дуже простий, часу на його приготування піде зовсім небагато. Оригінальний, яскравий, з багатим смаком, салат не залишиться без уваги ваших гостей. Готуємо!

  • Funčoza - 250 грам
  • Болгарський червоний перець - 1/2 штуки
  • Болгарський жовтий перець - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2-3 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Funchoza на корейській мові - фото крок 1
Чисті овочі необхідно нарізати соломкою. Буде чудово, якщо у вас є спеціальна терка, як для корейської моркви. М'якоть огірка не використовуємо, нам знадобиться тільки шкірка.
Funchoza на корейській мові - фото крок 2
Перекладаємо нарізані овочі у велику посуд, перемішуємо і мнемо руками, щоб овочі пустили сік. Додамо зовсім небагато солі і цукру.
Funchoza на корейській мові - фото крок 3
Цибулю і часник ріжемо, часник - дрібніші, а цибулю можна дрібно, а можна тонкою соломкою. Відправляємо на 1 хвилину в розпечене на сковороді оливкове масло. Додаємо туди спеції, потім викладаємо разом з маслом до овочів.
Funchoza на корейській мові - фото крок 4
Фунчозу готувати треба строго по інструкції на упаковці. У мене в запасі була рисова фунчоза, краще якщо є бобова (скляна). Готову фунчозу можна трохи нарізати. Додаємо її до овочів, добре перемішуємо. Далі додаємо соєвий соус і рисовий оцет.
Funchoza на корейській мові - фото крок 5
Можна додати суміш перців або червоний гострий перець. Обов'язково пробуйте салат, додавайте спеції на свій смак. Знову добре перемішайте. Тепер відправимо салат в холодильник на ніч.

Схожі рецепти