Funchoza на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чим здивувати друзів або побалувати свою родину? Приготуйте смачне і нескладне блюдо корейської кухні. Оригінальний салат з незрівнянним смаком "фунчоза по-корейськи" не залишиться без уваги.
Дуже цікавий салат: смачний, пікантний, ситний і дуже ошатний. Цей салат дуже зручний, адже приготувати його можна за день до заходу, а смак від цього тільки виграє. Рецепт приготування фунчози по-корейськи дуже простий, часу на його приготування піде зовсім небагато. Оригінальний, яскравий, з багатим смаком, салат не залишиться без уваги ваших гостей. Готуємо!
- Funčoza - 250 грам
- Болгарський червоний перець - 1/2 штуки
- Болгарський жовтий перець - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2-3 Ст. Ложок
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Чисті овочі необхідно нарізати соломкою. Буде чудово, якщо у вас є спеціальна терка, як для корейської моркви. М'якоть огірка не використовуємо, нам знадобиться тільки шкірка.
Перекладаємо нарізані овочі у велику посуд, перемішуємо і мнемо руками, щоб овочі пустили сік. Додамо зовсім небагато солі і цукру.
Цибулю і часник ріжемо, часник - дрібніші, а цибулю можна дрібно, а можна тонкою соломкою. Відправляємо на 1 хвилину в розпечене на сковороді оливкове масло. Додаємо туди спеції, потім викладаємо разом з маслом до овочів.
Фунчозу готувати треба строго по інструкції на упаковці. У мене в запасі була рисова фунчоза, краще якщо є бобова (скляна). Готову фунчозу можна трохи нарізати. Додаємо її до овочів, добре перемішуємо. Далі додаємо соєвий соус і рисовий оцет.
Можна додати суміш перців або червоний гострий перець. Обов'язково пробуйте салат, додавайте спеції на свій смак. Знову добре перемішайте. Тепер відправимо салат в холодильник на ніч.