Рецепт Тофу з овочами і соусом по-азійському фото

Тофу з овочами і соусом по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Малайзійська кухня , Індійська кухня
Овочі , Тофу
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування азіатського страви з тофу з овочами, зеленню і імбирним соусом.

Опис приготування:

Розрізати тофу навпіл. Нарізати одну частину на 24 куб.См, приблизно 2, 5х2, 5 см. Повторити з залишилася частиною. Викласти тофу в миску, заповнену льодом. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин або до 2 годин.

Між іншим, змішати вино мирин, соєвий соус, сік імбиру і васабі в невеликій мисці віночком, відкласти в сторону.

Підготувати п'ять або більше приправ за вибором і помістити кожну в окрему миску або на блюдо.

Подавати тофу в охолодженої мисці з приправами і приготованим соусом.


  • Тофу - 360 грам
  • Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
  • Сока имбиря- 1 Ст. Ложка
  • Порошку васабі - 1/2 чайних ложки
Розрізати тофу навпіл. Нарізати одну частину на 24 куб.См, приблизно 2, 5х2, 5 см. Повторити з залишилася частиною. Викласти тофу в миску, заповнену льодом. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин або до 2 годин.

Між іншим, змішати вино мирин, соєвий соус, сік імбиру і васабі в невеликій мисці віночком, відкласти в сторону.

Підготувати п'ять або більше приправ за вибором і помістити кожну в окрему миску або на блюдо.

Подавати тофу в охолодженої мисці з приправами і приготованим соусом.

Схожі рецепти