Тофу з овочами і соусом по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азіатського страви з тофу з овочами, зеленню і імбирним соусом.
Розрізати тофу навпіл. Нарізати одну частину на 24 куб.См, приблизно 2, 5х2, 5 см. Повторити з залишилася частиною. Викласти тофу в миску, заповнену льодом. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин або до 2 годин.
Між іншим, змішати вино мирин, соєвий соус, сік імбиру і васабі в невеликій мисці віночком, відкласти в сторону.
Підготувати п'ять або більше приправ за вибором і помістити кожну в окрему миску або на блюдо.
Подавати тофу в охолодженої мисці з приправами і приготованим соусом.
- Тофу - 360 грам
- Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
- Сока имбиря- 1 Ст. Ложка
- Порошку васабі - 1/2 чайних ложки
Між іншим, змішати вино мирин, соєвий соус, сік імбиру і васабі в невеликій мисці віночком, відкласти в сторону.
Підготувати п'ять або більше приправ за вибором і помістити кожну в окрему миску або на блюдо.
Подавати тофу в охолодженої мисці з приправами і приготованим соусом.