Рецепт Баклажани з начинкою по-азійському фото

Баклажани з начинкою по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Усім шанувальникам азіатської кухні напевно буде цікавий цей класний рецепт. Вельми оригінальне поєднання м'яса та морепродуктів, нескладний процес і апетитний зовнішній вигляд. Спробувати варто!

Навчу вас, як приготувати баклажани з начинкою по-азійському зі свининою і креветками. Zaintrigovanи? Блюдо виходить дуже соковитим, насиченим і ароматним. Перед подачею можна доповнити овочі соєвим соусом, свіжою зеленню і відвареним рисом. Для різноманітності дуже класна ідея!

  • Креветки - 200 грам
  • Свинина - 100 грам
  • Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Баклажан - 4 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, цукор, Зелена цибуля, рисове вино)
  • Соєвий соус - За смаком
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 1
1. Через м'ясорубку пропустіть свинину і очищені креветки. Додайте сіль, дрібку цукру, перець, ложку масла.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 2
2. Подрібніть зелену цибулю, додайте в фарш. Туди ж влийте ложку рисового вина, якщо є вдома.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 3
3. Вбийте яйце, додайте крохмаль, перемішайте все до однорідності.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 4
4. Баклажани вимийте, обсушити, наріжте кружальцями. Помістіть між 2 кружечків начинку ось таким чином.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 5
5. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Спочатку обсмажте з боків, щоб "запечатати" начинку.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 6
6. А після з двох сторін до рум'яної.
баклажани з начинкою по-азійському - фото крок 7
7. Ось такі апетитні баклажани з начинкою по-азійському. Полийте соєвим соусом, присипте зеленню і подавайте до столу.

Схожі рецепти