Баклажани з начинкою по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам азіатської кухні напевно буде цікавий цей класний рецепт. Вельми оригінальне поєднання м'яса та морепродуктів, нескладний процес і апетитний зовнішній вигляд. Спробувати варто!
Навчу вас, як приготувати баклажани з начинкою по-азійському зі свининою і креветками. Zaintrigovanи? Блюдо виходить дуже соковитим, насиченим і ароматним. Перед подачею можна доповнити овочі соєвим соусом, свіжою зеленню і відвареним рисом. Для різноманітності дуже класна ідея!
- Креветки - 200 грам
- Свинина - 100 грам
- Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Баклажан - 4 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, цукор, Зелена цибуля, рисове вино)
- Соєвий соус - За смаком
1. Через м'ясорубку пропустіть свинину і очищені креветки. Додайте сіль, дрібку цукру, перець, ложку масла.
2. Подрібніть зелену цибулю, додайте в фарш. Туди ж влийте ложку рисового вина, якщо є вдома.
3. Вбийте яйце, додайте крохмаль, перемішайте все до однорідності.
4. Баклажани вимийте, обсушити, наріжте кружальцями. Помістіть між 2 кружечків начинку ось таким чином.
5. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Спочатку обсмажте з боків, щоб "запечатати" начинку.
6. А після з двох сторін до рум'яної.
7. Ось такі апетитні баклажани з начинкою по-азійському. Полийте соєвим соусом, присипте зеленню і подавайте до столу.