Куряча печінка по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
М'яка, з насиченим ароматом куряча печінка припаде до смаку любителям азіатської кухні. Готується дуже швидко і стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь.
Печінка по-азійському готується дуже швидко і просто. Кількість лука ви можете вибрати на свій смак. Гостроту і сіль теж корегуйте під себе. А ось спеції замінювати або прибирати будь-які не раджу, смак виходить дуже збалансований. Подавайте з рисом. Смачного!
- Печінка куряча - 900 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (великі)
- Імбир свіжий - 1 Ст. Ложка (тертий)
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки (мелена)
- Перець гострий - За смаком (мелений)
- Сіль - За смаком
- Спеції - 1/2 чайних ложки (чебрець)
Складові.
Помийте печінку, поріжте на шматки і обсмажте на гарячому маслі до рум'яної скоринки. Приберіть зі сковороди в чашу і закрийте кришкою.
Чистий цибулю, поріжте його півкільцями. Покладіть в сковороду і обсмажуйте 3-4 хвилини.
Додайте до цибулі терті імбир і часник, гострий перець, сухий чебрець і корицю. Обсмажте ще 1 хвилину.
Додайте в сковороду печінку, цукор, соєвий соус і сіль за смаком. Обсмажте до готовності, приблизно 7-8 хвилин.
Подавайте відразу.
Смачного!