Рецепт Куряча печінка по-азійському фото

Куряча печінка по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 хв.

М'яка, з насиченим ароматом куряча печінка припаде до смаку любителям азіатської кухні. Готується дуже швидко і стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь.

Опис приготування:

Печінка по-азійському готується дуже швидко і просто. Кількість лука ви можете вибрати на свій смак. Гостроту і сіль теж корегуйте під себе. А ось спеції замінювати або прибирати будь-які не раджу, смак виходить дуже збалансований. Подавайте з рисом. Смачного!

  • Печінка куряча - 900 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (великі)
  • Імбир свіжий - 1 Ст. Ложка (тертий)
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки (мелена)
  • Перець гострий - За смаком (мелений)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - 1/2 чайних ложки (чебрець)
куряча печінка по-азійському - фото крок 1
Складові.
куряча печінка по-азійському - фото крок 2
Помийте печінку, поріжте на шматки і обсмажте на гарячому маслі до рум'яної скоринки. Приберіть зі сковороди в чашу і закрийте кришкою.
куряча печінка по-азійському - фото крок 3
Чистий цибулю, поріжте його півкільцями. Покладіть в сковороду і обсмажуйте 3-4 хвилини.
куряча печінка по-азійському - фото крок 4
Додайте до цибулі терті імбир і часник, гострий перець, сухий чебрець і корицю. Обсмажте ще 1 хвилину.
куряча печінка по-азійському - фото крок 5
Додайте в сковороду печінку, цукор, соєвий соус і сіль за смаком. Обсмажте до готовності, приблизно 7-8 хвилин.
куряча печінка по-азійському - фото крок 6
Подавайте відразу.
куряча печінка по-азійському - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти