Смажений тунець по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої тунця з кунжутом, соєвим соусом, васабі і місо.
У неглибокій мисці змішати 1/2 чашки насіння кунжуту, білий перець, порошок лука, Poroshok Wasabi, сіль і борошно. В окремій мисці змішати яйця і молоко. Занурити шматочки тунця в яєчну суміш, потім обваляти в суміші борошна, поки риба не буде рівномірно покрита з обох сторін. Злегка притиснути до рибі залишилися насіння кунжуту.
Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на середньому вогні. Смажити стейки тунця протягом 2 хвилин з кожного боку. Усередині риба повинна бути червоного кольору.
Змішати суп місо і соєвий соус. Нагріти в маленькій каструлі або мікрохвильовій печі. Полити соусом стейки і подавати.
- Білого перцю - 1 Чайна ложка
- Цибулевого порошку - 1 Чайна ложка
- Порошку васабі - 1 Ст. Ложка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Молока - 90 мілілітрів
- Стейків тунця - 2 штуки
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
- Пакет супа мисо- 1 штука
- Соєвого соусу - 1 Ст. Ложка
Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на середньому вогні. Смажити стейки тунця протягом 2 хвилин з кожного боку. Усередині риба повинна бути червоного кольору.
Змішати суп місо і соєвий соус. Нагріти в маленькій каструлі або мікрохвильовій печі. Полити соусом стейки і подавати.