Рецепт Смажений тунець по-азійському фото

Смажений тунець по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування смаженої тунця з кунжутом, соєвим соусом, васабі і місо.

Опис приготування:

У неглибокій мисці змішати 1/2 чашки насіння кунжуту, білий перець, порошок лука, Poroshok Wasabi, сіль і борошно. В окремій мисці змішати яйця і молоко. Занурити шматочки тунця в яєчну суміш, потім обваляти в суміші борошна, поки риба не буде рівномірно покрита з обох сторін. Злегка притиснути до рибі залишилися насіння кунжуту.

Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на середньому вогні. Смажити стейки тунця протягом 2 хвилин з кожного боку. Усередині риба повинна бути червоного кольору.

Змішати суп місо і соєвий соус. Нагріти в маленькій каструлі або мікрохвильовій печі. Полити соусом стейки і подавати.


  • Білого перцю - 1 Чайна ложка
  • Цибулевого порошку - 1 Чайна ложка
  • Порошку васабі - 1 Ст. Ложка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Молока - 90 мілілітрів
  • Стейків тунця - 2 штуки
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Пакет супа мисо- 1 штука
  • Соєвого соусу - 1 Ст. Ложка
У неглибокій мисці змішати 1/2 чашки насіння кунжуту, білий перець, порошок лука, Poroshok Wasabi, сіль і борошно. В окремій мисці змішати яйця і молоко. Занурити шматочки тунця в яєчну суміш, потім обваляти в суміші борошна, поки риба не буде рівномірно покрита з обох сторін. Злегка притиснути до рибі залишилися насіння кунжуту.

Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на середньому вогні. Смажити стейки тунця протягом 2 хвилин з кожного боку. Усередині риба повинна бути червоного кольору.

Змішати суп місо і соєвий соус. Нагріти в маленькій каструлі або мікрохвильовій печі. Полити соусом стейки і подавати.

Схожі рецепти