Тунець смажений
(покроковий рецепт з фото)
Я не їм м'яса, але жити не можу без риби і морепродуктів. Особливо люблю стейки з лосося або тунця. Тут розповім, як приготувати тунця смаженого. Будемо готувати стейки з цієї прекрасної ніжної риби.
Як ви переконаєтеся, це неймовірно просте в приготуванні блюдо. Але запевняю вас, що такий рибний стейк виходить гідним меню будь-якого ресторану. Цей рецепт чудово підтверджує думку про те, що все геніальне просто Пригощайтеся і діліться своїми враженнями від рецепта!
- Стейк тунця - 10 штук (заморожений)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
1
Я використовую заморожені стейки тунця, тому на ніч перекладаю їх з морозильної камери в холодильник, щоб розморозити.
2
Промийте стейки і просушіть, потім присипте їх по обидва боки сіллю і крупно змеленим чорним перцем.
3
У сковороді розігрійте по ложці рослинного і вершкового масла. Обсмажте стейки з обох сторін по 2-3 хвилини.
4
Подавайте рибку з нарізаним часточками лимона, щоб можна було вичавити з них сік на тунця.