Рецепт Консервований тунець з рисом і авокадо фото

Консервований тунець з рисом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Консервований тунець, Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Роли

Суші зараз дуже популярні, їх готують у багатьох ресторанах і кафе. Їх можна зробити не тільки з червоною рибою. Розповім, як приготувати консервований тунець з рисом і авокадо. Це суші

Суші традиційно подають з соєвим соусом. Такі можна подати навіть дітям. Їх готують на свято або фуршет. Подавайте такі суші тільки в холодному вигляді. Рис використовують спеціальний, хоча його з легкістю можна замінити звичайним.

  • Нори - 4 штуки
  • Відварений рис - 2 склянки (для суші)
  • Консервований тунець - 120 грам
  • Соєвий соус - За смаком
  • Авокадо - 1 штука
  • Англійська огірок - 1 штука
  • Зелена цибуля - 8 штук
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 1
1. Злегка змочіть лист водоростей водою, потім викладіть частина відвареного рису і розподіліть його по всій поверхні, залишивши по 1 см з кожного боку, а з іншого залиште близько 2 см.
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 2
2. Відкрийте банку тунця, розімніть його виделкою, потім розділіть вміст на 4 частини, викладіть ¼ на половину рису.
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 3
3. Очистіть авокадо і наріжте його тонкими півкільцями, викладіть на суші.
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 4
4. Англійська огірок (можна звичайний) разрежьтевздовж на смужки, викладіть поверх авокадо.
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 5
5. Вимийте пір'я зеленої цибулі і розкладіть біля огірка.
консервований тунець з рисом і авокадо - фото крок 6
6. Акуратно згорніть суші, скріпіть залишені краю і сформуйте рулет. Розріжте його на частини і подавайте з соєвим соусом.

Схожі рецепти