Консервований тунець з рисом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Суші зараз дуже популярні, їх готують у багатьох ресторанах і кафе. Їх можна зробити не тільки з червоною рибою. Розповім, як приготувати консервований тунець з рисом і авокадо. Це суші
Суші традиційно подають з соєвим соусом. Такі можна подати навіть дітям. Їх готують на свято або фуршет. Подавайте такі суші тільки в холодному вигляді. Рис використовують спеціальний, хоча його з легкістю можна замінити звичайним.
- Нори - 4 штуки
- Відварений рис - 2 склянки (для суші)
- Консервований тунець - 120 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Авокадо - 1 штука
- Англійська огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 8 штук
1. Злегка змочіть лист водоростей водою, потім викладіть частина відвареного рису і розподіліть його по всій поверхні, залишивши по 1 см з кожного боку, а з іншого залиште близько 2 см.
2. Відкрийте банку тунця, розімніть його виделкою, потім розділіть вміст на 4 частини, викладіть ¼ на половину рису.
3. Очистіть авокадо і наріжте його тонкими півкільцями, викладіть на суші.
4. Англійська огірок (можна звичайний) разрежьтевздовж на смужки, викладіть поверх авокадо.
5. Вимийте пір'я зеленої цибулі і розкладіть біля огірка.
6. Акуратно згорніть суші, скріпіть залишені краю і сформуйте рулет. Розріжте його на частини і подавайте з соєвим соусом.