Рецепт Тунець консервований фото

Тунець консервований
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Консервований тунець, Тунець
Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація, Солоне

Цей рецепт був винайдений ще багато століть назад, коли моряки привозили настільки багато риби, що її доводилося заготовлювати про запас. Консервований тунець, приготований в маслі, дуже смачний!

Рецепт приготування тунця досить простий. Ви можете скористатися ним, якщо у вас є надлишки цієї риби. Після консервації ви можете використовувати цю рибу для приготування різних страв, в тому числі і для салатів. Щоб дізнатися, як приготувати тунця консервованого, читайте цей рецепт.

  • Тунець - 2 кілограма
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 1 Склянка
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 літр
тунець консервований - фото крок 1
Для цього рецепта вам знадобляться стейки тунця або його філе. Рибу промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками.
тунець консервований - фото крок 2
У каструлю влийте два літри води і розчиніть в ній склянку солі. Викладіть половину тунця в каструлю. Залиште на чотири години. Іншу частину наріжте, готуйте в пароварці двадцять хвилин, а потім підсушіть в духовці при температурі сто градусів один годину.
тунець консервований - фото крок 3
Замариноване в солі філе наріжте великими шматками і складіть в банки. Присипте їх меленим перцем і залийте оливковою олією. Другу частину тунця дістаньте з духовки, остудіть і також розкладіть в банки, затоку маслом. Поставте банки в духовку, розігріту до ста десяти градусів, накрийте кришками, готуйте чотири години. Потім кришки закрутіть і зберігайте тунця в холодильнику.

Схожі рецепти