Рецепт Фарширований тунець фото

Фарширований тунець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Ювілей, Весілля
Гарячі страви, Фаршировані

Готуєтеся до великого застілля? Хочете разить гостей наповал? Приготуйте фаршированого тунця - яскравий смак і ніжна текстура цієї страви забезпечать вашому званий обід неймовірний успіх.

М'ясо тунця не тільки смачне, але ще і неймовірно корисне. Воно містить всі необхідні людині амінокислоти, а також є незамінним джерелом хрому, йоду, кобальту і вітамінів, а також вітамінів групи В. Готувати тунця можна тисячею різних способів. Я хочу запропонувати вам рецепт фаршированого тунця з фото. М'ясо виходить ніжним, пропечений і нітрохи не сухим. Дізнайтеся, як приготувати фаршированого тунця в домашніх умовах.

  • Тунець - 2, 5-3 кілограма (вам потрібна тушка тунця цілком.)
  • Цибуля - 300 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Морква - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Сіль, лавровий лист, спеції - - За смаком
фарширований тунець - фото крок 1
Помийте тушку тунця, відріжте голову і акуратно зніміть шкуру панчохою - так, щоб не пошкодити її. М'ясо відокремте від кісток і наріжте невеликими шматочками.
фарширований тунець - фото крок 2
Цибулю очистіть і дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Овочі обсмажте на олії в двох різних сковорідках.
фарширований тунець - фото крок 3
Коли морква буде майже готова, додайте до неї вершкове масло, почекайте, поки воно розтане і зніміть сковороду з вогню. Помідори поріжте навпіл і натріть на тертці (шкурки викидайте). У третю сковороду покладіть трохи цибулі, трохи моркви (трохи менше половини того і того) і терті помідори. Додайте лавровий лист, сіль, спеції і доведіть до кипіння. Зніміть сковороду з вогню.
фарширований тунець - фото крок 4
М'ясо тунця перемішайте з обсмаженими цибулею і морквою і пропустіть через м'ясорубку (можна використовувати кухонний комбайн). Фарш посоліть і додайте спеції.
фарширований тунець - фото крок 5
Начините шкуру тунця фаршем. На дно ємності для запікання налийте трохи підливи, покладіть тунця і полийте його залишилася підливою.
фарширований тунець - фото крок 6
Гасіть в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години. Час від часу поливайте рибу підливою. Смачного!

Схожі рецепти