Фарширований тунець
(покроковий рецепт з фото)
Готуєтеся до великого застілля? Хочете разить гостей наповал? Приготуйте фаршированого тунця - яскравий смак і ніжна текстура цієї страви забезпечать вашому званий обід неймовірний успіх.
М'ясо тунця не тільки смачне, але ще і неймовірно корисне. Воно містить всі необхідні людині амінокислоти, а також є незамінним джерелом хрому, йоду, кобальту і вітамінів, а також вітамінів групи В. Готувати тунця можна тисячею різних способів. Я хочу запропонувати вам рецепт фаршированого тунця з фото. М'ясо виходить ніжним, пропечений і нітрохи не сухим. Дізнайтеся, як приготувати фаршированого тунця в домашніх умовах.
- Тунець - 2, 5-3 кілограма (вам потрібна тушка тунця цілком.)
- Цибуля - 300 грам
- Помідори - 400 грам
- Морква - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль, лавровий лист, спеції - - За смаком
Помийте тушку тунця, відріжте голову і акуратно зніміть шкуру панчохою - так, щоб не пошкодити її. М'ясо відокремте від кісток і наріжте невеликими шматочками.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Овочі обсмажте на олії в двох різних сковорідках.
Коли морква буде майже готова, додайте до неї вершкове масло, почекайте, поки воно розтане і зніміть сковороду з вогню. Помідори поріжте навпіл і натріть на тертці (шкурки викидайте). У третю сковороду покладіть трохи цибулі, трохи моркви (трохи менше половини того і того) і терті помідори. Додайте лавровий лист, сіль, спеції і доведіть до кипіння. Зніміть сковороду з вогню.
М'ясо тунця перемішайте з обсмаженими цибулею і морквою і пропустіть через м'ясорубку (можна використовувати кухонний комбайн). Фарш посоліть і додайте спеції.
Начините шкуру тунця фаршем. На дно ємності для запікання налийте трохи підливи, покладіть тунця і полийте його залишилася підливою.
Гасіть в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години. Час від часу поливайте рибу підливою. Смачного!