Яловичина з брокколі по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите простоту і насиченість китайської кухні, обов'язково рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати яловичину з брокколі по-азійському на сковороді.
Поєднання ніжного і соковитого м'яса, овочів і ароматних спецій робить це блюдо гідним уваги. При бажанні ви можете подати його до столу з відвареним рисом, наприклад, або без гарніру. Ця нескладна ідея відмінно підійде для обіду або вечері, так що запам'ятовуйте рецепт!
- Яловичина - 500 грам
- Соєвий соус - 1/2 склянки
- Борошно - 2.5 Ст. Ложки
- Бульйон - 3/4 склянки
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Чилі - За смаком
- Брокколі - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки (для подачі)
1. Вимийте і висушіть яловичину, наріжте тонкими скибочками. З'єднайте з двома ложками соєвого соусу, борошном і залиште хвилин на 5-10. За цей час очистіть і подрібніть часник, імбир, чилі.
2. Розділіть на суцвіття брокколі, наріжте смужками солодкий перець. Розігрійте сковороду з рослинним маслом.
3. Викладіть м'ясо, обсмажте на сильному вогні пару хвилин. Після зменшіть вогонь до середнього, додайте соєвий соус, бульйон, рисовий оцет, часник і імбир, чилі.
4. До обсмаженого м'яса додайте брокколі і солодкий перець.
5. Обсмажте кілька хвилин до м'якості овочів і можна подавати до столу, присипавши кунжутом. Смачного!