Рецепт Яловичина з брокколі по-азійському фото

Яловичина з брокколі по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Часник, Брокколі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Якщо ви любите простоту і насиченість китайської кухні, обов'язково рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати яловичину з брокколі по-азійському на сковороді.

Поєднання ніжного і соковитого м'яса, овочів і ароматних спецій робить це блюдо гідним уваги. При бажанні ви можете подати його до столу з відвареним рисом, наприклад, або без гарніру. Ця нескладна ідея відмінно підійде для обіду або вечері, так що запам'ятовуйте рецепт!

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 1/2 склянки
  • Борошно - 2.5 Ст. Ложки
  • Бульйон - 3/4 склянки
  • Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Чилі - За смаком
  • Брокколі - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки (для подачі)
яловичина з брокколі по-азійському - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть яловичину, наріжте тонкими скибочками. З'єднайте з двома ложками соєвого соусу, борошном і залиште хвилин на 5-10. За цей час очистіть і подрібніть часник, імбир, чилі.
яловичина з брокколі по-азійському - фото крок 2
2. Розділіть на суцвіття брокколі, наріжте смужками солодкий перець. Розігрійте сковороду з рослинним маслом.
яловичина з брокколі по-азійському - фото крок 3
3. Викладіть м'ясо, обсмажте на сильному вогні пару хвилин. Після зменшіть вогонь до середнього, додайте соєвий соус, бульйон, рисовий оцет, часник і імбир, чилі.
яловичина з брокколі по-азійському - фото крок 4
4. До обсмаженого м'яса додайте брокколі і солодкий перець.
яловичина з брокколі по-азійському - фото крок 5
5. Обсмажте кілька хвилин до м'якості овочів і можна подавати до столу, присипавши кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти