Макарони по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите китайську локшину, пропоную вам спробувати домашній аналог - макарони по-азійському з овочами, соєвим соусом і кунжутом. Відмінний варіант обіду або вечері для всієї родини. Запам'ятовуйте!
Безсумнівна перевага цього рецепта в тому, що він готується менш ніж за півгодини. Якщо у вас немає часу довго стояти біля плити, цей варіант то, що потрібно! Овочі зручно використовувати заморожені, суміші в даному випадку можуть бути абсолютно будь-якими.
- Спагеті - 200 грам
- Овочева суміш заморожена - 100 грам
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
1. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою, після закипання посоліть і відправте туди макарони.
2. На розігріту сковороду влийте трішки олії і викладіть овочі.
3. Очистіть і подрібніть часник з імбиром.
4. Додайте в сковороду до овочів.
5. Смажте, постійно помішуючи, ще 2-3 хвилини.
6. Влийте соєвий соус.
7. Всипте кунжут.
8. Викладіть на сковороду макарони.
9. Перемішайте і через хвилину зніміть з вогню.
10. Перед подачею на стіл, можна доповнити блюдо зеленою цибулею і дрібкою кунжуту. Смачного!