Палтус з імбиром і китайською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченого філе палтуса з квиноа, імбиром, китайської капустою, грибами, квасолею і зеленим чаєм.
Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити палтуса сіллю і перцем.
У середній каструлі довести 2 склянки підсоленої води до кипіння. Додати квиноа, накрити кришкою і варити, поки вода не вбереться, близько 15 хвилин. Зняти з вогню, відкласти в сторону.
Тим часом, у великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обсмажити філе палтуса до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти рибу в жаростойкое блюдо і випікати від 8 до 10 хвилин в духовці.
Додати в сковороду імбир, китайську капусту, соєві боби, квасоля і гриби. Смажити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, поки гриби не почнуть пом'якшуватися. Додати зелений чай, соєвий соус і мед. Варити близько 3 хвилин. Додати цибулю.
Приправити квиноа сіллю при необхідності. Розподілити овочеву суміш між 4 тарілками. Викласти зверху рибне філе, прикрасити листям базиліка і подавати з квиноа.
- Філе палтуса - 4 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Арахісового масла - 2 Ст. Ложки
- Свіжого імбиру - 1 штука
- Китайська капуста - 180 грам
- Грибів шиітаке - 120 грам (тонко нарізаних )
- Соєвого соусу - 1 Ст. Ложка
- Меду - 1 Чайна ложка
- Зеленої цибулі - 3 штуки
У середній каструлі довести 2 склянки підсоленої води до кипіння. Додати квиноа, накрити кришкою і варити, поки вода не вбереться, близько 15 хвилин. Зняти з вогню, відкласти в сторону.
Тим часом, у великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обсмажити філе палтуса до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти рибу в жаростойкое блюдо і випікати від 8 до 10 хвилин в духовці.
Додати в сковороду імбир, китайську капусту, соєві боби, квасоля і гриби. Смажити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, поки гриби не почнуть пом'якшуватися. Додати зелений чай, соєвий соус і мед. Варити близько 3 хвилин. Додати цибулю.
Приправити квиноа сіллю при необхідності. Розподілити овочеву суміш між 4 тарілками. Викласти зверху рибне філе, прикрасити листям базиліка і подавати з квиноа.