Смажений палтус
(покроковий рецепт з фото)
Борсатися, приготована на грилі, - це не тільки смачно, але і безумовно корисно! Риба обмазується спеціями і смажиться разом в болгарським перцем на грилі. Підійде на вечерю або до обіднього столу.
Приготуємо камбалу на грилі в домашніх умовах. Страву можна зробити як на звичайному грилі, так і на сковороді-гриль. У ступці змішуємо і розтираємо: часник, олія, перець горошком і розмарин. Отриманою сумішшю змащуємо рибу і обсмажуємо на грилі. Як невеликий гарніру - смажений болгарський перець. Хай щастить!
- Борсатися - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець горошком - 6 штук
- Розмарин свіжий - 1 За смаком (листя)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
Камбалу размораживаем, очищаємо і промиваємо.
У ступці ретельно розтираємо часник, листя розмарину і перець з оливковою олією.
Змащуємо цією сумішшю рибу і кладемо на сковороду-гриль або на решітку мангала. Обсмажуємо до готовності.
Після риби обсмажуємо там же порізаний смужками болгарський перець. Смажити на олії.
Смачного!