Рецепт Смажений палтус фото

Смажений палтус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Борсатися, приготована на грилі, - це не тільки смачно, але і безумовно корисно! Риба обмазується спеціями і смажиться разом в болгарським перцем на грилі. Підійде на вечерю або до обіднього столу.

Приготуємо камбалу на грилі в домашніх умовах. Страву можна зробити як на звичайному грилі, так і на сковороді-гриль. У ступці змішуємо і розтираємо: часник, олія, перець горошком і розмарин. Отриманою сумішшю змащуємо рибу і обсмажуємо на грилі. Як невеликий гарніру - смажений болгарський перець. Хай щастить!

  • Борсатися - 3 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець горошком - 6 штук
  • Розмарин свіжий - 1 За смаком (листя)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
смажений палтус - фото крок 1
Камбалу размораживаем, очищаємо і промиваємо.
смажений палтус - фото крок 2
У ступці ретельно розтираємо часник, листя розмарину і перець з оливковою олією.
смажений палтус - фото крок 3
Змащуємо цією сумішшю рибу і кладемо на сковороду-гриль або на решітку мангала. Обсмажуємо до готовності.
смажений палтус - фото крок 4
Після риби обсмажуємо там же порізаний смужками болгарський перець. Смажити на олії.
смажений палтус - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти