Рецепт Палтус смажений фото

Палтус смажений
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Палтус смажений - вдале рішення для приготування смачного і досить дієтичного обіду або вечері. Палтус символізує собою блюдо не тільки смачне, але і дуже-дуже корисне!

Опис приготування:

Палтус - риба, дуже багата різними корисними властивостями і речовинами. М'ясо палтуса дуже ніжне і смачне, тому не вимагає до себе особливої ​​уваги, готувати його легко. Палтус смажений по даним рецептом виходить смачненьким, з апетитною скоринкою. Подавати його смачно з картопляним пюре або рисом. Отже, розповідаю як смажити палтус - Мот Ради, кулінари!

  • Палтус - 1 штука(500 г)
  • Сіль - - За смаком
  • Панірувальні сухарі - - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Овочі - - За смаком (на гарнір)
палтус смажений - фото крок 1
Рибу добре промиємо, відріжемо їй голову, знімаємо з шкіри луску.
палтус смажений - фото крок 2
За допомогою ножиць відрізаємо плавники.
палтус смажений - фото крок 3
Нарізаємо на стеки товщиною в 3-4 см.
палтус смажений - фото крок 4
Рибку солимо, перчимо приправляємо до смаку, обвалюють у панірувальних сухарях і відправляємо обсмажувати в сковорідку на рослинній олії.
палтус смажений - фото крок 5
Рибку обсмажуємо з двох сторін. Так як м'ясо у палтуса дуже ніжне, робити це треба якомога акуратніше, щоб шматочок не розвалився. Обсмажуємо до готовності близько 15-20 хвилин на середньому вогні.
палтус смажений - фото крок 6
Рибу подаємо в гарячому вигляді з овочами і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти