Рецепт Палтус під marinadom фото

Палтус під marinadom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачна смажена камбала під гірчичним маринадом стане справжнім відкриттям для вас, якщо раніше не доводилося готувати цю чудову рибу! Ідеально підійде для вечері або обіду. Рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування камбали під маринадом. Спершу очищаємо і готуємо рибу до смаження. Потім потрібно замаринувати камбалу в гірчиці на 15 хвилин. Після чого слід обсмажити з усіх боків, попередньо обваляти в борошні. Подавати з подрібненим кропом і рисовим гарніром. Хай щастить!

  • Борсатися - 500 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
палтус під marinadom - фото крок 1
Обрізаємо ножицями голову, плавники і хвіст камбали.
палтус під marinadom - фото крок 2
Вичищаємо рибу в середині, видаливши чорну плівку всередині черевця. Razrezaem з kambalu 8 однакових шматочків.
палтус під marinadom - фото крок 3
Обмащуємо кожен шматочок гірчицею.
палтус під marinadom - фото крок 4
Маринуємо 15 хвилин.
палтус під marinadom - фото крок 5
Розігріваємо олію на сковороді. У миску насипте борошно. Обваляйте рибу в борошні і викладіть на сковороду.
палтус під marinadom - фото крок 6
Обсмажте 5 хвилин з одного боку.
палтус під marinadom - фото крок 7
І 5 хвилин з іншого.
палтус під marinadom - фото крок 8
Перекладіть рибу в тарілку і присипте подрібненим кропом.
палтус під marinadom - фото крок 9
На гарнір - відварений рис. Смачного!

Схожі рецепти