Рецепт Палтус під marinadom фото

Палтус під marinadom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Смачна смажена камбала під гірчичним маринадом стане справжнім відкриттям для вас, якщо раніше не доводилося готувати цю чудову рибу! Ідеально підійде для вечері або обіду. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування камбали під маринадом. Спершу очищаємо і готуємо рибу до смаження. Потім потрібно замаринувати камбалу в гірчиці на 15 хвилин. Після чого слід обсмажити з усіх боків, попередньо обваляти в борошні. Подавати з подрібненим кропом і рисовим гарніром. Хай щастить!

  • Борсатися - 500 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
палтус під marinadom - фото крок 1
Обрізаємо ножицями голову, плавники і хвіст камбали.
палтус під marinadom - фото крок 2
Вичищаємо рибу в середині, видаливши чорну плівку всередині черевця. Razrezaem з kambalu 8 однакових шматочків.
палтус під marinadom - фото крок 3
Обмащуємо кожен шматочок гірчицею.
палтус під marinadom - фото крок 4
Маринуємо 15 хвилин.
палтус під marinadom - фото крок 5
Розігріваємо олію на сковороді. У миску насипте борошно. Обваляйте рибу в борошні і викладіть на сковороду.
палтус під marinadom - фото крок 6
Обсмажте 5 хвилин з одного боку.
палтус під marinadom - фото крок 7
І 5 хвилин з іншого.
палтус під marinadom - фото крок 8
Перекладіть рибу в тарілку і присипте подрібненим кропом.
палтус під marinadom - фото крок 9
На гарнір - відварений рис. Смачного!

Схожі рецепти