Короп під marïnadom
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви як раз перебуваєте в пошуку нескладного і апетитного варіанту основного блюда на обід або вечерю, зверніть увагу на мій рецепт. Пікантна рибка - чудова ідея для будь-якого гарніру!
Перед вами цікавий і дуже простий в процесі рецепт. Я хочу запропонувати на замітку класний спосіб, як приготувати сазана під маринадом. Рибка виходить настільки насиченою, що точно підкорить вас своїм смаком. До речі, під час запікання весь алкоголь випарується, а ось виноградна нотка буде чудово поєднуватися з рибою. Спробуйте обов'язково!
- Короп - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 150 мілілітрів (сухе)
1. Насамперед потрібно вимити рибку і очистити.
2. Акуратно відокремте філе і наріжте його порційними шматочками.
3. Викладіть рибку у жароміцних форму.
4. Для приготування маринаду з'єднайте оливкова олія, вино і соєвий соус.
5. Залийте сазана маринадом, додайте за смаком перець і улюблені спеції. Можна трохи підсолити, але не забувайте, що соєвий соус солоний!
Залиште рибу в маринаді на півгодини приблизно.
Залиште рибу в маринаді на півгодини приблизно.
6. Після відправте в форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте рибку до готовності хвилин 35-45.
Смачного!
Смачного!