Рецепт Пікша в marinadom фото

Пікша в marinadom
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Африканська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Такого ви точно не пробували! Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами, і я сподіваюся, вам сподобається цей цікавий, незвичайний і дуже шляхетний смак! Маринад на основі м'яти? Спробуйте!

Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами. Впевнена, вам такий маринад з м'яти і лимонного соку сподобається. Риба відразу набуває цікаві смакові нюанси, і здається, ніби її приготував якийсь відомий шеф-кухар не менш іменитого ресторану! Спробуйте і переконайтеся самі в цьому!

  • Пікша - 1-2 штук
  • Лимон - 1 штука
  • М'ята свіжа - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
пікша в marinadom - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, промиємо і обсушити. Робимо надрізи, акуратно видаляючи все зайве, включаючи великі кістки. Робіть акуратно, риба повинна зберегти цілісність по спинці.
пікша в marinadom - фото крок 2
2. Всі інші інгредієнти, включаючи сік лимона і його цедру, перетираем в блендере, додамо масло так, щоб консистенція вийшла пастообразной. Смажена рибу, маринуємо її годину при кімнатній температурі. Потім запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
пікша в marinadom - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти