Рецепт Пікша в marinadom фото

Пікша в marinadom
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Африканська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такого ви точно не пробували! Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами, і я сподіваюся, вам сподобається цей цікавий, незвичайний і дуже шляхетний смак! Маринад на основі м'яти? Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами. Впевнена, вам такий маринад з м'яти і лимонного соку сподобається. Риба відразу набуває цікаві смакові нюанси, і здається, ніби її приготував якийсь відомий шеф-кухар не менш іменитого ресторану! Спробуйте і переконайтеся самі в цьому!

  • Пікша - 1-2 штук
  • Лимон - 1 штука
  • М'ята свіжа - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
пікша в marinadom - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, промиємо і обсушити. Робимо надрізи, акуратно видаляючи все зайве, включаючи великі кістки. Робіть акуратно, риба повинна зберегти цілісність по спинці.
пікша в marinadom - фото крок 2
2. Всі інші інгредієнти, включаючи сік лимона і його цедру, перетираем в блендере, додамо масло так, щоб консистенція вийшла пастообразной. Смажена рибу, маринуємо її годину при кімнатній температурі. Потім запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
пікша в marinadom - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти