Пікша в marinadom
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви точно не пробували! Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами, і я сподіваюся, вам сподобається цей цікавий, незвичайний і дуже шляхетний смак! Маринад на основі м'яти? Спробуйте!
Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами. Впевнена, вам такий маринад з м'яти і лимонного соку сподобається. Риба відразу набуває цікаві смакові нюанси, і здається, ніби її приготував якийсь відомий шеф-кухар не менш іменитого ресторану! Спробуйте і переконайтеся самі в цьому!
- Пікша - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- М'ята свіжа - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Рибу розморозимо, промиємо і обсушити. Робимо надрізи, акуратно видаляючи все зайве, включаючи великі кістки. Робіть акуратно, риба повинна зберегти цілісність по спинці.
2. Всі інші інгредієнти, включаючи сік лимона і його цедру, перетираем в блендере, додамо масло так, щоб консистенція вийшла пастообразной. Смажена рибу, маринуємо її годину при кімнатній температурі. Потім запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
3. От і все! Смачного!