Рецепт Пікша тушкована фото

Пікша тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Африканська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Корисні страви з риби повинні бути на кожному столі. Пропоную і вам спробувати приготувати пікшу тушковану. Рибка не жирна, корисна і, до того ж, дуже смачна. Дивіться і записуйте рецепт!

Для приготування пікші тушкованою я беру зазвичай свіжу тушку риби без голови, потрошити її і ріжу на порційні шматочки. Вистачає на три порції. Гасити рибу в молоці може здатися дивним на перший погляд, але це тільки на перший. Насправді пікша стає набагато смачніше і ніжніше з молоком. І хоча ви можете гасити її з овочами, але з молоком все ж краще буде!

  • Пікша - 1 кілограм
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
пікша тушкована - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пікша тушкована - фото крок 2
Рибу промийте, попатраєте, видаліть плавники, кістки зайві. Поріжте на порційні шматочки.
пікша тушкована - фото крок 3
До борошна додайте спеції, розмішайте.
пікша тушкована - фото крок 4
Кожен шматочок риби гарненько обваляйте в борошні.
пікша тушкована - фото крок 5
У розігріту сковороду влийте олію. Обсмажте на ньому рибу.
пікша тушкована - фото крок 6
Смажте по 3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
пікша тушкована - фото крок 7
Потім влийте молоко, зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 12-13.
пікша тушкована - фото крок 8
Потім додайте в сковороду лавровий лист і ще хвилини 3 тушкуйте.
Готову тушковану пікшу подавати можете з легким гарніром. Наприклад, тушковані овочі або томатна сальса дуже добре поєднуються з рибою. Прикрасьте готову страву рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти