Рецепт Пікша в духовці фото

Пікша в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні приготуємо стейк з пікші в духовці. Неймовірно смачний маринад додасть рибі унікальний смак. Приступаємо до приготування страви.

Опис приготування:

Стейки з пікші виходять дуже ароматними і соковитими завдяки маринаду. Як гарнір до риби можна приготувати відварений рис або салат з овочів. Обов'язково спробуйте рецепт і поділіться враженнями в коментарях!

  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Малиновий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Універсальна приправа - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пікша - 500 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Запашний перець горошком - 3 штуки
пікша в духовці - фото крок 1
Підготуємо основні інгредієнти. Рибу промиваємо і очищаємо при необхідності.
пікша в духовці - фото крок 2
Готуємо маринад для риби. Змішуємо універсальну приправу, сіль, подрібнений часник, соєвий соус, малиновий оцет і рослинне масло. Перемішуємо до однорідності. У маринад додаємо нарізані стейки пікші. Накриваємо кришкою і відправляємо в холод на 20 хвилин.
пікша в духовці - фото крок 3
Викладаємо рибу в форму для випікання, заливаємо все маринадом.
пікша в духовці - фото крок 4
Додаємо лавровий лист і перець горошком. Стейки випікаємо в духовці 25 хвилин при температурі 200 градусів.
пікша в духовці - фото крок 5
Стейки з пікші в духовці готові, смачного!

Схожі рецепти