Пікша в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні приготуємо стейк з пікші в духовці. Неймовірно смачний маринад додасть рибі унікальний смак. Приступаємо до приготування страви.
Стейки з пікші виходять дуже ароматними і соковитими завдяки маринаду. Як гарнір до риби можна приготувати відварений рис або салат з овочів. Обов'язково спробуйте рецепт і поділіться враженнями в коментарях!
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Малиновий оцет - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Універсальна приправа - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Пікша - 500 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець горошком - 3 штуки
Підготуємо основні інгредієнти. Рибу промиваємо і очищаємо при необхідності.
Готуємо маринад для риби. Змішуємо універсальну приправу, сіль, подрібнений часник, соєвий соус, малиновий оцет і рослинне масло. Перемішуємо до однорідності. У маринад додаємо нарізані стейки пікші. Накриваємо кришкою і відправляємо в холод на 20 хвилин.
Викладаємо рибу в форму для випікання, заливаємо все маринадом.
Додаємо лавровий лист і перець горошком. Стейки випікаємо в духовці 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Стейки з пікші в духовці готові, смачного!