Рецепт Пікша в духовці у фользі фото

Пікша в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Пікша - дуже корисна і смачна риба, яка відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Пропоную запекти пікшу в духовці з овочами. Блюдо дуже самодостатнє і в той же час легке!

Опис приготування:

Приготуємо пікшу в духовці у фользі в домашніх умовах. Блюдо вважається дієтичним, так як риба майже не містить в собі жиру. Філе пікші запікається разом з овочами у фользі в духовці. До столу подається в гарячому вигляді без додаткового гарніру (у нас же дієтичне блюдо). Хай щастить!

  • Пікша - 2 штуки (філе)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 4 штуки
  • Печериці - 4 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пікша в духовці у фользі - фото крок 1
Моркву і цибулю спершу очищаємо, потім моркву натираємо на тертці, а цибуля подрібнюємо.
пікша в духовці у фользі - фото крок 2
Розігріваємо трохи олії на сковороді, тушкуємо цибулю до м'якості, потім додаємо моркву. Тушкуємо разом кілька хвилин.
пікша в духовці у фользі - фото крок 3
Рибу нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо.
пікша в духовці у фользі - фото крок 4
Розстеляємо лист фольги. Викладаємо на нього 2-3 ст.Л. Тушкованих овочів, зверху рибне філе, і його - два кружечка помідорів.
пікша в духовці у фользі - фото крок 5
Присипаємо зверху будь-якими спеціями за смаком + кілька листочків базиліка і парочка порізаних печериць.
пікша в духовці у фользі - фото крок 6
Загортаємо блюдо в фольгу і відправляємо в добре розігріту духовку на 15-20 хвилин.
пікша в духовці у фользі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти