Пікша в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пікша - дуже корисна і смачна риба, яка відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Пропоную запекти пікшу в духовці з овочами. Блюдо дуже самодостатнє і в той же час легке!
Приготуємо пікшу в духовці у фользі в домашніх умовах. Блюдо вважається дієтичним, так як риба майже не містить в собі жиру. Філе пікші запікається разом з овочами у фользі в духовці. До столу подається в гарячому вигляді без додаткового гарніру (у нас же дієтичне блюдо). Хай щастить!
- Пікша - 2 штуки (філе)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Печериці - 4 штуки
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Моркву і цибулю спершу очищаємо, потім моркву натираємо на тертці, а цибуля подрібнюємо.
Розігріваємо трохи олії на сковороді, тушкуємо цибулю до м'якості, потім додаємо моркву. Тушкуємо разом кілька хвилин.
Рибу нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо.
Розстеляємо лист фольги. Викладаємо на нього 2-3 ст.Л. Тушкованих овочів, зверху рибне філе, і його - два кружечка помідорів.
Присипаємо зверху будь-якими спеціями за смаком + кілька листочків базиліка і парочка порізаних печериць.
Загортаємо блюдо в фольгу і відправляємо в добре розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!