Рецепт Короп під коньяком фото

Короп під коньяком
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Риба та морепродукти, Короп
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Страви у фользі

Короп під коньяком - ідеальне блюдо для пікніка на природі, хоча при бажанні можна готувати його і в домашніх умовах. Риба, просочена коньяком, виходить неймовірно ароматною і смачною!

Розповім, як приготувати коропа під коньяком. Риба фарширується овочами, поливається сумішшю коньяку, вина і масла, а потім запікається на вугіллі. Якщо хочете приготувати коропа в домашніх умовах, а точніше - в духовці, запікайте рибу при температурі 200 градусів не більше 40-45 хвилин. Вдалого приготування!

  • Короп - 1 штука(1, 5 кг.)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Вино біле сухе - 50 мілілітрів
  • Коньяк - 3 Ст. Ложки
  • Сухий Тархун - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
короп під коньяком - фото крок 1
Ретельно промиваємо і очищаємо коропа. Далі його потрібно акуратно випатрати, витягніть зябра і ще раз промийте рибу. Всередині і зовні натираємо коропа сіллю і перцем. Викладаємо рибу на фольгу, фаршируємо скибочками помідорів, лимон і цибулю. Також кладемо всередину тархун і порізаний кріп.
короп під коньяком - фото крок 2
Змішайте коньяк, вино і оливкову олію. Полийте коропа цією сумішшю, щільно загорніть в подвійний шар фольги. Запікайте рибу на вугіллі приблизно 1 час.
короп під коньяком - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти