Рецепт Глінтвейн з коньяком фото

Глінтвейн з коньяком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

З настанням холодів, як ніколи актуальними стають зігріваючі напої. Глінтвейн з коньяком - це саме те, що потрібно! Напій володіє приголомшливим ароматом і терпким, стійким смаком!

Опис приготування:

Для приготування глінтвейну з коньяком в домашніх умовах використовую традиційний набір інгредієнтів: червоне вино, коньяк, мідь, цедру цитрусових і прянощі. Якщо ви не любите, коли прянощі плавають в напої, процідіть глінтвейн через марлю, перед вживанням. Хай щастить!

  • Вино червоне сухе - 150 грам
  • Цедра лимону - За смаком
  • Обкладинка - 0, 50 грами
  • Гвоздика - 0, 50 грами
  • Горіх мускатний - 0, 50 грами
  • Мед - 10 грам
  • Коньяк - 25 грам
глінтвейн з коньяком - фото крок 1
Змішайте вино з цедрою лимона.
глінтвейн з коньяком - фото крок 2
Додайте коньяк.
глінтвейн з коньяком - фото крок 3
Тепер додайте прянощі і мед.
глінтвейн з коньяком - фото крок 4
Ретельно перемішайте і підігрійте глінтвейн будь-яким зручним способом. Прогрівати суміш слід до 60 ° С. Наполягаємо глінтвейн в закритій ємності і подаємо гарячим. Доброго здоров'я!

Схожі рецепти