Глінтвейн з коньяком
(покроковий рецепт з фото)
З настанням холодів, як ніколи актуальними стають зігріваючі напої. Глінтвейн з коньяком - це саме те, що потрібно! Напій володіє приголомшливим ароматом і терпким, стійким смаком!
Для приготування глінтвейну з коньяком в домашніх умовах використовую традиційний набір інгредієнтів: червоне вино, коньяк, мідь, цедру цитрусових і прянощі. Якщо ви не любите, коли прянощі плавають в напої, процідіть глінтвейн через марлю, перед вживанням. Хай щастить!
- Вино червоне сухе - 150 грам
- Цедра лимону - За смаком
- Обкладинка - 0, 50 грами
- Гвоздика - 0, 50 грами
- Горіх мускатний - 0, 50 грами
- Мед - 10 грам
- Коньяк - 25 грам
Змішайте вино з цедрою лимона.
Додайте коньяк.
Тепер додайте прянощі і мед.
Ретельно перемішайте і підігрійте глінтвейн будь-яким зручним способом. Прогрівати суміш слід до 60 ° С. Наполягаємо глінтвейн в закритій ємності і подаємо гарячим. Доброго здоров'я!