Рецепт Палтус під sousom фото

Палтус під sousom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Що ви думаєте про таку рибу як камбала? Дуже рідко зустрічаю її, коли їдять в гостях, та й сама не часто купую. Але недавно ось щось вирішила спробувати, і придбала очищену тушку.

Опис приготування:

З неї я зробила досить просте блюдо на сковороді. Ознайомтеся з тим, як приготувати камбалу під соусом. Соус буде з майонезу. Риба злегка промаринуется в простих приправах. Вдалим гарніром стане рис або інша проста крупа, а також легкий овочевий салат. Тільки не пережарьте!

  • Борсатися - 1 кілограм
  • Майонез - 100 грам
  • Лимон - 0, 25 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
палтус під sousom - фото крок 1
Камбалу помийте, видаліть у неї нутрощі і хвіст. З білої боку очистіть луску. З чорної надріжте її смужками. Обидві сторони Просолов і поперчіть.
палтус під sousom - фото крок 2
Лимон використовуватимемо повністю. Він прибере специфічний запах риби. Помийте його і подрібніть в блендері.
палтус під sousom - фото крок 3
Тепер зробіть соус. Змішайте майонез з лимоном. Змастіть їм камбалу. Залиште її на пару годин маринуватися.
палтус під sousom - фото крок 4
Потім обваляйте рибу в борошні. Розігрійте масло на сковороді.
палтус під sousom - фото крок 5
Обсмажте камбалу на сильному вогні до рум'яної скоринки з одного боку. Потім зменшіть вогонь і готуйте з іншого. Смачного!

Схожі рецепти