Рецепт Свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною фото

Свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина, Локшина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Одна з улюблених категорій страв: і гарнір, і м'ясо - два в одному. Приготування найпростіше! Китайська капуста в поєднанні з локшиною і свининою, - все це дуже смачно, ситно і ароматно!

Звичайно, свинину цілком можна замінити на яловичину або телятину, китайську капусту на білокачанну, а рисову локшину на звичайну. Впевнена, що вийде не менш смачно!

  • Рисова локшина - 180-240 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець пластівцями - 1/4-1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Свинячі відбивні - 4 штуки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Китайська капуста - 900 грам
  • Зелена цибуля, пір'я - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Свіжий імбир - 1 Чайна ложка
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 1
1. Відбивні помийте, обсушити, приправити сіллю, поперчіть.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 2
2. Обсмажте з двох сторін з додаванням олії. Приберіть зі сковороди.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 3
3. Цибулю і часник поріжте, імбир натріть на тертці.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 4
4. Китайську капусту наріжте.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 5
5. Обсмажте цибулю, часник, імбир і капусту на сковороді близько 7 хвилин.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 6
6. Відваріть локшину до готовності.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 7
7. Для заправки змішайте соєвий соус, оцет, цукор, кунжутне масло і червоний перцю пластівцями.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 8
8. Відбивні наріжте скибочками. Додайте в сковороду локшину, соус і м'ясо. Довести до готовності.
свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною - фото крок 9
10. Подайте, посипавши страву зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти