Свинячі відбивні з китайською капустою і рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Одна з улюблених категорій страв: і гарнір, і м'ясо - два в одному. Приготування найпростіше! Китайська капуста в поєднанні з локшиною і свининою, - все це дуже смачно, ситно і ароматно!
Звичайно, свинину цілком можна замінити на яловичину або телятину, китайську капусту на білокачанну, а рисову локшину на звичайну. Впевнена, що вийде не менш смачно!
- Рисова локшина - 180-240 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець пластівцями - 1/4-1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Свинячі відбивні - 4 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Китайська капуста - 900 грам
- Зелена цибуля, пір'я - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Свіжий імбир - 1 Чайна ложка
1. Відбивні помийте, обсушити, приправити сіллю, поперчіть.
2. Обсмажте з двох сторін з додаванням олії. Приберіть зі сковороди.
3. Цибулю і часник поріжте, імбир натріть на тертці.
4. Китайську капусту наріжте.
5. Обсмажте цибулю, часник, імбир і капусту на сковороді близько 7 хвилин.
6. Відваріть локшину до готовності.
7. Для заправки змішайте соєвий соус, оцет, цукор, кунжутне масло і червоний перцю пластівцями.
8. Відбивні наріжте скибочками. Додайте в сковороду локшину, соус і м'ясо. Довести до готовності.
10. Подайте, посипавши страву зеленою цибулею. Смачного!