Яловичина з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з рисовою локшиною - це дуже просте і корисне блюдо, яке прекрасно насичує і залишає приємне відчуття легкості. Готується просто і швидко!
Готується яловичина з рисовою локшиною досить швидко. Беріть для цього блюда максимально свіжу яловичину, щоб вона була м'якою і ніжною. Для апетитності і естетичної насолоди блюдом раджу все інгредієнти нарізати максимально однаково і тоненько. Можна користуватися теркою для корейської моркви або іншими кухонними пристосуваннями.
Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- Рисова локшина - 150 грам
- Кунжутну олію - - За смаком
- Соєвий соус - - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Баклажан - 0, 5-1 штуки
- Імбир - 30 грам
- Часник - 3 зубчики
- Болгарський перець - 1 штука
Нарізаємо овочі досить тонкою соломкою.
Подрібнюємо імбир. Яловичину нарізаємо невеликими смужками. Солимо їх і перчимо.
Сковорідку розігріваємо, наливаємо в неї масла. Спочатку обсмажуємо цибулю, морква, перець, баклажан, селера. Потім додаємо імбир, часник, трохи солі, перець, чилі, каррі, базилік. Досить обсмажені овочі посуваємо на край і обсмажуємо м'ясо.
У цей час відварюємо локшину за інструкцією і промиваємо її холодною водою.
Коли м'ясо присмажилося, перемішуємо його з овочами, додаємо кунжутне масло, соєвий соус. Гарненько перемішуємо, викладаємо в тарілку і приємного апетиту!