Перці Стир-Фрай з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Смачний вегетаріанський вечерю в азіатському стилі. Рисова локшина, швидко обсмажені овочі і дивовижний арахісовий соус. Спробуйте!
Страви вок дуже часто виручають, так як готуються швидко, а завдяки своїй технології овочі зберігають більше поживних речовин. Блюдо вегетаріанське, але можна сміливо подавати на гарнір до м'яса або риби, наприклад.
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Паста арахісова - 1 Ст. Ложка
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Кабачок (маленький) - 1 штука
- Перець болгарський червоний - 2 штуки
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Локшина рисова - 300 грам
- Вапно - 1 штука
Для соусу змішайте арахісову пасту, сік лайма, соус чилі і соєвий соус. Додайте 1 ст. L. Води.
Кабачок наріжте маленькими брусочками.
Перці наріжте соломкою.
У воке (або глибокій сковороді) розігрійте масло, швидко обсмажте подрібнений часник. Додайте кабачок, перець і квасоля. Смажити потрібно постійно помішуючи, звідси і назва "стир-Фрай" . Процес смаження не повинен займати багато часу, щоб овочі не встигли втратити колір.
Локшину відваріть відповідно до інструкції, відкиньте на друшляк. Розкладіть локшину по тарілках, викладіть овочі, посипте кунжутом. Смачного!