Рецепт Перці Стир-Фрай з рисовою локшиною фото

Перці Стир-Фрай з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Болгарський перець, Локшина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гостре

Смачний вегетаріанський вечерю в азіатському стилі. Рисова локшина, швидко обсмажені овочі і дивовижний арахісовий соус. Спробуйте!

Страви вок дуже часто виручають, так як готуються швидко, а завдяки своїй технології овочі зберігають більше поживних речовин. Блюдо вегетаріанське, але можна сміливо подавати на гарнір до м'яса або риби, наприклад.

  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Паста арахісова - 1 Ст. Ложка
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Кабачок (маленький) - 1 штука
  • Перець болгарський червоний - 2 штуки
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Локшина рисова - 300 грам
  • Вапно - 1 штука
перці Стир-Фрай з рисовою локшиною - фото крок 1
Для соусу змішайте арахісову пасту, сік лайма, соус чилі і соєвий соус. Додайте 1 ст. L. Води.
перці Стир-Фрай з рисовою локшиною - фото крок 2
Кабачок наріжте маленькими брусочками.
перці Стир-Фрай з рисовою локшиною - фото крок 3
Перці наріжте соломкою.
перці Стир-Фрай з рисовою локшиною - фото крок 4
У воке (або глибокій сковороді) розігрійте масло, швидко обсмажте подрібнений часник. Додайте кабачок, перець і квасоля. Смажити потрібно постійно помішуючи, звідси і назва "стир-Фрай" . Процес смаження не повинен займати багато часу, щоб овочі не встигли втратити колір.
перці Стир-Фрай з рисовою локшиною - фото крок 5
Локшину відваріть відповідно до інструкції, відкиньте на друшляк. Розкладіть локшину по тарілках, викладіть овочі, посипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти