Рецепт Овочі Стир-Фрай фото

Овочі Стир-Фрай
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Метод швидкої обжарювання овочів, який активно використовується в азіатській кухні, - це не тільки просто, зручно і смачно, але ще й корисно. Хочете спробувати? покажу, як приготувати овочі Стир-Фрай.

Опис приготування:

Відразу звертаю вашу увагу на те, що використовувати можна не тільки зазначені овочі, але і будь-які інші. Заправка в азіатському стилі, на основі соєвого соусу чудово поєднується з овочами і грибами. Подавати до столу овочі можна з рисом, м'ясом або рибою. Спробувати варто точно!

  • Брокколі - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелена цибуля - 3-4 штук
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ 2 ложки для смаження)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
  • Суха гірчиця - 1 щіпка(+ чилі за бажанням)
  • Гриби - 100 грам (по бажанню)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
овочі Стир-Фрай - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть часник, імбир, дрібно наріжте зелену цибулю.
овочі Стир-Фрай - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте соєвий соус, воду, олія, цукор, крохмаль, гірчицю і пластівці чилі, якщо використовуєте. Перемішайте до однорідності.
овочі Стир-Фрай - фото крок 3
3. Брокколі вимийте, розділіть на суцвіття, відправте в киплячу підсолену воду на пару хвилин.
овочі Стир-Фрай - фото крок 4
4. Після відкиньте на друшляк, опустіть в крижану воду і обсушіть.
овочі Стир-Фрай - фото крок 5
5. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть нарізану тонкими скибочками перець і гриби. Обсмажте хвилин 5.
овочі Стир-Фрай - фото крок 6
6. Додайте часник, цибуля, імбир.
овочі Стир-Фрай - фото крок 7
7. Викладіть на сковороду брокколі, акуратно перемішайте і смажте ще хвилину.
овочі Стир-Фрай - фото крок 8
8. Влийте заздалегідь приготовлений соус і через 30 секунд зніміть з вогню.
Смачного!

Схожі рецепти