Соус «Стир-фрай»
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що багато хто знайомий з технікою приготування "стир-Фрай" . Швидке обсмажування овочів, курки і інших продуктів на сильному вогні. У цьому випадку обов'язково додавати соус, який ми і зробимо.
Зазвичай в блюдо додається пару продуктів з цього списку, але краще, коли вони з'єднуються всі разом заздалегідь. Тоді смак розкривається більше і він виходить більш багатогранним. Хочете це перевірити, тоді вам необхідно дізнатися про те, як приготувати соус "стир-Фрай" з часником, імбиром і соєвим соусом.
- Цукор - 2 Ст. Ложки (коричневий)
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 60 мілілітрів
- Бульйон курячий - 1 Склянка (або овочевий)
- Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
- Перець чилі паста - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
1. У скляній банці з кришкою з'єднайте крохмаль, чилі, подрібнений часник і імбир, цукор.
2. Потім додайте оцет і соєвий соус.
3. А в кінці влийте бульйон.
4. Всі інгредієнти перемішайте, закривши кришкою банку. Соус готовий! приємною дегустації!