Кисло-солодка курка Стир-Фрай
(покроковий рецепт з фото)
З технологією приготування Стир-Фрай стають знайомі все більше людей. Так можна обсмажити різні інгредієнти, з яких складають різноманітні страви. Вам сподобається цей спосіб!
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати кисло-солодку курку Стир-Фрай. До неї ми також підготуємо овочі. Обсмажені шматочки з м'якою серцевиною, а на додаток соус. Страву можна їсти і просто так, але якщо хочете, то подайте до нього звичайний розсипчастий рис. Китайська класична кухня у вас вдома.
- Куряча грудка - 700 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложка - до курки, 1 ст. Ложки - в соус)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - для курки, 2 ст. Ложки - для овочів)
- Яєчний білок - 1 штука
- Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Морква - 2 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець, червоний - 1 штука
- Ананас - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор білий - 50 грам
- Цукор коричневий - 50 грам
- Мед - 50 грам
- Ананасовий сік - 60 мілілітрів
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 100 грам
- Білий оцет - 160 мілілітрів
- Курячий бульйон - 180 мілілітрів
- Вода крижана - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
Почніть з приготування соусу. У глибоку миску додайте весь цукор і мед.
Також додайте соєвий соус, сік і кетчуп. Влийте оцет і бульйон. Все перемішайте.
Тим часом наріжте кружальцями моркву, цибуля і перець квадратиками, а брокколі розділіть на суцвіття. Зверху додайте сіль і масло. Надішліть запікатися овочі на 10 хвилин в духовку при 250 градусах.
А поки займіться куркою. Збийте яйце в мисці.
Грудку наріжте кубиками. Додайте до неї крохмаль, перець і яйце. Все перемішайте.
У спеціальній сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому порціями курячі шматочки до золотистої скоринки, часто їх перевертаючи.
Потім поверніть всю курку на сковороду і додайте подрібнений часник. Потримайте інгредієнти на вогні 2 хвилини.
Потім в сковороду додайте ананас кубиками, овочі з духовки і соус.
Змішайте воду з крохмалем. Влийте суміш в сковороду. Готуйте страву до загустіння соусу.
Подавайте Стир-Фрай з рисом і зеленню. Смачного!