Рецепт Кисло-солодка курка Стир-Фрай фото

Кисло-солодка курка Стир-Фрай
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

З технологією приготування Стир-Фрай стають знайомі все більше людей. Так можна обсмажити різні інгредієнти, з яких складають різноманітні страви. Вам сподобається цей спосіб!

Опис приготування:

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати кисло-солодку курку Стир-Фрай. До неї ми також підготуємо овочі. Обсмажені шматочки з м'якою серцевиною, а на додаток соус. Страву можна їсти і просто так, але якщо хочете, то подайте до нього звичайний розсипчастий рис. Китайська класична кухня у вас вдома.

  • Куряча грудка - 700 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложка - до курки, 1 ст. Ложки - в соус)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - для курки, 2 ст. Ложки - для овочів)
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Брокколі - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець, червоний - 1 штука
  • Ананас - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цукор білий - 50 грам
  • Цукор коричневий - 50 грам
  • Мед - 50 грам
  • Ананасовий сік - 60 мілілітрів
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 100 грам
  • Білий оцет - 160 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 180 мілілітрів
  • Вода крижана - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 1
Почніть з приготування соусу. У глибоку миску додайте весь цукор і мед.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 2
Також додайте соєвий соус, сік і кетчуп. Влийте оцет і бульйон. Все перемішайте.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 3
Тим часом наріжте кружальцями моркву, цибуля і перець квадратиками, а брокколі розділіть на суцвіття. Зверху додайте сіль і масло. Надішліть запікатися овочі на 10 хвилин в духовку при 250 градусах.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 4
А поки займіться куркою. Збийте яйце в мисці.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 5
Грудку наріжте кубиками. Додайте до неї крохмаль, перець і яйце. Все перемішайте.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 6
У спеціальній сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому порціями курячі шматочки до золотистої скоринки, часто їх перевертаючи.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 7
Потім поверніть всю курку на сковороду і додайте подрібнений часник. Потримайте інгредієнти на вогні 2 хвилини.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 8
Потім в сковороду додайте ананас кубиками, овочі з духовки і соус.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 9
Змішайте воду з крохмалем. Влийте суміш в сковороду. Готуйте страву до загустіння соусу.
кисло-солодка курка Стир-Фрай - фото крок 10
Подавайте Стир-Фрай з рисом і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти