Курка з рисовою локшиною і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж урізноманітнити своє меню? можливо, вам припаде до смаку цей простий рецепт курки з рисовою локшиною і овочами, приготовленої в азіатському стилі.
Це дуже оригінальний варіант, як зробити курку з рисовою локшиною і овочами в азіатському стилі. Таке блюдо стане справжньою родзинкою вашого щоденного меню. Якщо якихось інгредієнтів не виявиться під рукою, не біда, завжди можна експериментувати і додавати в рецепт щось своє.
- Паростки квасолі - 100 грам (по бажанню)
- Морква - 100 грам (по бажанню)
- Червона капуста - 100 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Зелена цибуля - 1 За смаком
- Рисова локшина - 150 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Арахісове масло - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
1. Рисову локшину необхідно приготувати згідно інструкції, зазначеної на упаковці. А тим часом можна зайнятися курочкою. Вимити і обсушити грудку, нарізати невеликими шматочками. Злегка посолити і поперчити за смаком і обсмажити на грилі до готовності.
2. Овочі потрібно вимити, очистити і нарізати. В рецепт приготування курки з рисовою локшиною і овочами можна використовувати не тільки зазначені інгредієнти, але і додати ті, які виявляться в холодильнику. Викласти нарізані овочі в глибоку миску.
3. Одна з головних складових цієї страви - соус. Саме він робить його неповторним і дуже пікантним. Для приготування соусу в невеликій мисці з'єднати часник, імбир, соєвий соус, арахісове масло, мідь, рисовий оцет. Для любителів гострого додати трохи гострого соусу. Все ретельно перемішати, збиваючи вінчиком кілька хвилин.
4. Готову рисову локшину викласти до нарізаним овочам.
5. Курку, трохи остудивши, нарізати середніми шматочками і теж додати в мисочку.
6. Вилити до всіх інгредієнтів соус.
7. Залишилося тільки як слід все перемішати і курка з рисовою локшиною і овочами в домашніх умовах готова до подачі. При бажанні зверху можна додати трохи кунжутного насіння.