Лосось з рисовою локшиною за 25 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться приготувати щось вишукане і витратитися на своїх рідних, так що пропоную вам дізнатися, як приготувати лосось з рисовою локшиною за 25 хвилин. Смачно, незвично, ароматно і швидко!
Таке блюдо без докорів сумління можна і на святковий стіл поставити. Звичайно, ви можете приготувати більш бюджетний варіант: замінити лосось іншої смачної для вас рибою і взяти тонку локшину з твердих сортів пшениці. Але ж самий сік саме в таких інгредієнтах, так що раджу вам зробити рідним приємне. Вершки роблять рибу і локшину м'якими, а також надають приємний молочний аромат.
- Брокколі - 250 грам
- Рисова локшина - 100 грам
- Лосось - 300 грам
- Вершки 15% - 200 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Брокколі розділіть на великі суцвіття і відправте в деко для запікання. Зверху акуратно викладіть рисову локшину.
2. Рибу нарізати невеликими тонкими пластинками і викладіть зверху на локшину. Додати сіль, додайте вершки, воду і закрийте деко кришкою.
3. Надішліть блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Смачного!