Палтус з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати рибу, давайте зробимо це вишукано і зі смаком. Сьогодні я розповім вам, як приготувати рибу смачно і просто! Простота страви дивує, а смак вражає уяву.
Така риба проста в приготуванні, але її подача і експеримент з ванільним маслом вражають. Таке блюдо можна віднести навіть до високої кухні. Подавайте таке блюдо з відвареною картоплею або рисом. Також перед подачею можете посипати філе лимонною цедрою. Смачного!
- Файл палтус - 4 штуки
- Коб салат latuk - 1/2 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Лимонний сік - 4 чайних ложки
- Біле сухе вино - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Стручки ванілі - 3 штуки (для ванільного масла)
- Вершкове масло - 150 грам (для ванільного масла)
1
Приготуємо ванільне масло. Розріжте стручки ванілі і дістаньте насіння, покладіть в миску і перемішайте їх з вершковим маслом. Перекладіть масло в плівку або фольгу, сформуйте ковбаску і приберіть в морозилку.
2
Салат наріжте широкими стрічками, брокколі розділіть на суцвіття, з'єднайте все в мисці, полийте лимонному соком і приправити сіллю з перцем.
3
З пергаменту виріжте квадрати, в середину покладіть салат з брокколі, а зверху шматок філе. Посипте рибу сіллю і перцем, збризніть вином. Зберіть краю паперу і зав'яжіть. Перекладіть рибу в форму для випікання або на деко.
4
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте рибу протягом 15-20 хвилин. Потім розкрийте конверти і покладіть в них по шматочку ванільного масла.
5
Смачного!