Салат з китайською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Китайська кухня дуже специфічна, якщо ви не любитель гострого і (іноді) вельми незвичайних інгредієнтів. Але є цілком звичні нам страви і смаки, які створюються з знайомих продуктів.
Наприклад, мій наступний рецепт саме такий. Обов'язково прочитайте, як приготувати салат з китайською капустою і яловичиною. Технологія страви проста: м'ясо потрібно обсмажити, а потім додайте до нього свіжі овочі. Тільки не забудьте про соєвому соусі і приправах, саме вони зроблять салат пікантним.
- Морква - 190 грам
- Огірок - 150 грам
- Яловичина - 200 грам (м'якоть)
- Соєвий соус - 55 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Кунжутну олію - 30 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Китайська капуста - 8 штук (листя)
- Спеції - За смаком
М'ясо наріжте соломкою. Обсмажте його в кунжутному маслі зі спеціями до готовності. Додайте води, щоб яловичина не підгоріла.
Капусту, огірки і моркву наріжте невеликий соломкою.
Зробіть заправку з соєвого соусу, соку лимона і спецій за смаком.
Заправте овочі. Перемішайте салат, а потім додайте в нього м'ясо. Смачного!