Рецепт Салат з китайською капустою фото

Салат з китайською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Китайська кухня дуже специфічна, якщо ви не любитель гострого і (іноді) вельми незвичайних інгредієнтів. Але є цілком звичні нам страви і смаки, які створюються з знайомих продуктів.

Наприклад, мій наступний рецепт саме такий. Обов'язково прочитайте, як приготувати салат з китайською капустою і яловичиною. Технологія страви проста: м'ясо потрібно обсмажити, а потім додайте до нього свіжі овочі. Тільки не забудьте про соєвому соусі і приправах, саме вони зроблять салат пікантним.

  • Морква - 190 грам
  • Огірок - 150 грам
  • Яловичина - 200 грам (м'якоть)
  • Соєвий соус - 55 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Кунжутну олію - 30 мілілітрів
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Китайська капуста - 8 штук (листя)
  • Спеції - За смаком
салат з китайською капустою - фото крок 1
М'ясо наріжте соломкою. Обсмажте його в кунжутному маслі зі спеціями до готовності. Додайте води, щоб яловичина не підгоріла.
салат з китайською капустою - фото крок 2
Капусту, огірки і моркву наріжте невеликий соломкою.
салат з китайською капустою - фото крок 3
Зробіть заправку з соєвого соусу, соку лимона і спецій за смаком.
салат з китайською капустою - фото крок 4
Заправте овочі. Перемішайте салат, а потім додайте в нього м'ясо. Смачного!

Схожі рецепти