Смажені креветки з луком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування простого і легкого страви зі смажених креветок з цибулею. Лук надає креветок пікантний смак. Креветки можна подавати як закуску або як гарячого з вареним рисом.
Смажені креветки з луком - відмінна закуска для вечірки. Мені дуже подобаються королівські креветки, обсмажені до золотисто-коричневого кольору. Подайте до них кілька соусів, сухарики.
- Вершкове масло - 150 грам
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка (орегано, базилік, часник, петрушка)
- Каєнський перець - За смаком
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Відварені креветки - 450 грам
- Чорний перець, сіль - За смаком
1. Масло розтопіть в сковороді на середньому вогні.
2. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте до м'якості в олії.
3. Додайте лимонну цедру, спеції, каєнський перець. Перемішайте.
4. Викладіть в сковороду креветки і смажте, помішуючи, протягом 7-9 хвилин.
5. Смажені креветки з цибулею готові. Смачного!