Китайська коржик з луком
(покроковий рецепт з фото)
Любіть китайську кухню і завжди хотіли приготувати щось оригінальне? Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати китайську корж з цибулею. Вона прекрасно доповнить будь-який суп, поїхали!
Китайські коржі з цибулею можна вживати в їжу як самостійно, так і вприкуску до традиційним китайським супів. Коржик прекрасно доповнить дивовижний смак азіатських страв.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Окріп - 1/2 склянки
1
Процес приготування китайської лушпиння коржі починається з приготування тіста. Для початку необхідно в глибокій ємності змішати сіль, борошно і окріп. Замішувати тісто починаємо тоді, коли охолоне суміш. Отже, втручатися в хід 5 хвилин вручну. Необхідно домогтися ефекту еластичного і пружного тіста. Далі прибираємо його на півгодини в тепло, накривши рушником.
2
Після закінчення часу тісто необхідно дістати і розділити на три частини. Кульки розгортаємо качалкою в пласт, далі солимо і поливаємо невеликою кількістю масла. Розкачуємо тісто, після чого звертаємо його трубочкою і загортаємо в формі черепашки. На цьому етапі тісто знову необхідно трохи розкачати.
3
Розкатану черепашку знову поливаємо маслом і посипаємо попередньо нарізану зелену цибулею по всій поверхні.
Повторюємо кроки з усіма коржами. В результаті у вас повинні вийде коржі з великою кількістю масла і цибулі всередині.
Повторюємо кроки з усіма коржами. В результаті у вас повинні вийде коржі з великою кількістю масла і цибулі всередині.
4
На розпеченій сковороді без додавання масла обсмажуємо наші коржі з двох сторін. Важливо домогтися золотистої скоринки у коржів. Після закінчення приготування нарізаємо коржі на чотири частини і подаємо з солодким соєвим, імбирним або гостро-солодким чилі соусами.