Смажена китайська капуста
(покроковий рецепт з фото)
Смажена китайська капуста підійде в якості закуски або як альтернатива салату. Вона виходить неймовірно смачною. Хрусткі листя в клярі нікого не залишать байдужими, обов'язково спробуйте!
Ця страва чудово підійде на вечерю для всієї родини. Воно досить калорійне, так як смажиться у великій кількості масла. Але цього можна уникнути, якщо після приготування викласти листя капусти в тарілку на паперові рушники. Щоб дізнатися, як приготувати смажену китайську капусту, вивчіть цей рецепт.
- Пекінська капуста - 3-4 штук (листи)
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Вода - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, рослинна олія - За смаком
Пекінську капусту вимийте і висушіть паперовими рушниками. Відокремте від неї найкращі листя.
За допомогою гострого ножа відріжте у капустяного листя тверду частину.
Просійте борошно через сито і висипте її в піалку.
Додайте до борошна пару чайних ложок соєвого соусу, посоліть за смаком і додайте достатню кількість питної води.
Ретельно розмішайте кляр так, щоб в ньому не було грудочок. За консистенцією він повинен нагадувати тісто на оладки. Якщо необхідно, додайте ще води.
Занурюйте в кляр листя, викладайте їх в розпечене рослинна олія, яке необхідно заздалегідь підготувати. Обсмажуйте капусту по обидва боки по кілька хвилин, поки кляр не зарум'яниться.