Китайська капуста тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Китайська капуста тушкована прикрасить ваш стіл. Це відмінна можливість урізноманітнити свій звичний раціон. Вона виходить дуже смачною і ніжною. Це відмінний гарнір або ж самостійне блюдо.
Якщо вам цікаво, як приготувати китайську капусту тушковану, то просто прочитайте цей рецепт. Ця капуста виходить дуже смачною. Завдяки спецій, її смак розкривається з несподіваного боку. Прекрасна закуска, гарнір або ж самостійне блюдо.
- Капуста китайська - 3 штуки
- Олія арахісова - 2 Ст. Ложки
- Імбир - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, цукор, перець - За смаком
Для приготування цієї страви вам знадобиться свіжа китайська капуста. Її можна купити на ринку, в супермаркеті або навіть виростити влітку на дачній грядці.
Вимийте капусту від піску, розділіть її на листя. Потім відокремте білу м'ясисту частину від зеленої. Зелену можна використовувати в салатах.
Отримані нарізані стебелечкі слід бланшувати. Для цього закип'ятіть воду, перекладіть їх в друшляк і покладіть його в киплячу воду. Потримайте три хвилини.
Налийте в сковорідку рослинне масло (переважно арахісове, т.К. Воно має дуже приємний смак). Розігрійте його, закиньте на сковорідку капусту. Обсмажте її, а потім додайте спеції і сметану. Гасіть все разом п'ять хвилин.
Готову капусту подають як гарячою, так і холодної. Чи не передержіте капусту на сковорідці, щоб вона не перетворилася в кашу.