Рецепт Китайська капуста тушкована фото

Китайська капуста тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Китайська капуста тушкована прикрасить ваш стіл. Це відмінна можливість урізноманітнити свій звичний раціон. Вона виходить дуже смачною і ніжною. Це відмінний гарнір або ж самостійне блюдо.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати китайську капусту тушковану, то просто прочитайте цей рецепт. Ця капуста виходить дуже смачною. Завдяки спецій, її смак розкривається з несподіваного боку. Прекрасна закуска, гарнір або ж самостійне блюдо.

  • Капуста китайська - 3 штуки
  • Олія арахісова - 2 Ст. Ложки
  • Імбир - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, цукор, перець - За смаком
китайська капуста тушкована - фото крок 1
Для приготування цієї страви вам знадобиться свіжа китайська капуста. Її можна купити на ринку, в супермаркеті або навіть виростити влітку на дачній грядці.
китайська капуста тушкована - фото крок 2
Вимийте капусту від піску, розділіть її на листя. Потім відокремте білу м'ясисту частину від зеленої. Зелену можна використовувати в салатах.
китайська капуста тушкована - фото крок 3
Отримані нарізані стебелечкі слід бланшувати. Для цього закип'ятіть воду, перекладіть їх в друшляк і покладіть його в киплячу воду. Потримайте три хвилини.
китайська капуста тушкована - фото крок 4
Налийте в сковорідку рослинне масло (переважно арахісове, т.К. Воно має дуже приємний смак). Розігрійте його, закиньте на сковорідку капусту. Обсмажте її, а потім додайте спеції і сметану. Гасіть все разом п'ять хвилин.
китайська капуста тушкована - фото крок 5
Готову капусту подають як гарячою, так і холодної. Чи не передержіте капусту на сковорідці, щоб вона не перетворилася в кашу.

Схожі рецепти