Салат зі свининою і луком
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат зі свининою і луком підійде для повсякденного і святкового столу. Якщо ви любите поєднання маринованої цибулі і м'яса, то це блюдо якраз для вас. Обов'язково спробуйте!
Багато хто не знає, як приготувати салат зі свининою і луком, але насправді багато часу для цього не потрібно, як і високих кулінарних здібностей і навичок. Готується такий салат елементарно просто. Головне - вибрати правильний вид м'яса і приготувати маринад.
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, цукор і спеції - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Для цього салату нам знадобиться нежирна свинина. Для цього можна взяти вирізку або відбивну. Відварюємо м'ясо, даємо йому охолонути, після чого нарізаємо соломкою.
2. Соломка не повинна бути занадто дрібною і занадто великої.
3. В оцет додаємо спеції за смаком, сіль і цукор. Це буде наш маринад для цибулі.
4. Нарізаємо цибулю і петрушку, додаємо маринад і даємо постояти отриманої маси близько 15 хвилин.
5. Зливаємо маринад, після чого змішуємо м'ясо з маринованою цибулею і зеленню і залишаємо ще на півгодини. Чим довше постоїть готовий салат в холодильнику, тим смачніше і пікантні він вийде.
6. Подаємо на великому блюді, присипавши трохи перцем.