Рецепт Домашня локшина зі свининою фото

Домашня локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно , М'ясо , Свинина , Яйця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо втомилися від жирного і смаженого, то домашня локшина зі свининою - саме те, що вам потрібно. Легкий і ситний супчик готується всього за 2 годину. Дивіться, як приготувати домашню локшину з свининою.


Опис приготування:

Відмінний варіант гарячого на обід - домашня локшина зі свининою. Я приготувала її всього за 2 годину. Поки варилося м'ясо, я зробила локшину традиційним способом. Всі овочі варяться сирими, але можна пережарити їх на рослинному або вершковому маслі за вашим бажанням.

  • Свинина - 300-400 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Борошно - 0, 5 склянки (скільки візьме)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
домашня локшина зі свининою - фото крок 1
1. Ставимо бульйон, поки м'ясо закипить, знімаємо піну, додаємо спеції і солимо за смаком. Варимо на слабкому вогні одну годину. Тим часом нашаткувати овочі і приготуємо локшину.
домашня локшина зі свининою - фото крок 2
2. Висипаємо борошно і робимо поглиблення, в яке додаємо яйце (можна два жовтки) і додаємо сіль. Замішуємо круте тісто.
домашня локшина зі свининою - фото крок 3
3. Потім розгортаємо пласт (товщиною не більше 0, 3 мм) і нарізаємо локшину.
домашня локшина зі свининою - фото крок 4
4. Нарізаємо цибулю, моркву і картоплю і відправляємо в наш бульйон, а м'ясо тим часом дістаємо і даємо трохи охолонути.
домашня локшина зі свининою - фото крок 5
5. Нарізаємо м'ясо кубиками і відправляємо знову в каструлю. Коли наші овочі будуть майже готові, відправляємо до них локшину і варимо на слабкому вогні, помішуючи.
домашня локшина зі свининою - фото крок 6
6. Проварюємо до готовності локшини і вимикаємо. Даємо трохи постояти.
домашня локшина зі свининою - фото крок 7
7. Така домашня локшина зі свининою виходить досить густий. Подаємо її в гарячому вигляді і прикрашаємо перед подачею зеленню.

Схожі рецепти