Домашня локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо втомилися від жирного і смаженого, то домашня локшина зі свининою - саме те, що вам потрібно. Легкий і ситний супчик готується всього за 2 годину. Дивіться, як приготувати домашню локшину з свининою.
Відмінний варіант гарячого на обід - домашня локшина зі свининою. Я приготувала її всього за 2 годину. Поки варилося м'ясо, я зробила локшину традиційним способом. Всі овочі варяться сирими, але можна пережарити їх на рослинному або вершковому маслі за вашим бажанням.
- Свинина - 300-400 грам
- Яйце - 1 штук
- Борошно - 0, 5 склянки (скільки візьме)
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Ставимо бульйон, поки м'ясо закипить, знімаємо піну, додаємо спеції і солимо за смаком. Варимо на слабкому вогні одну годину. Тим часом нашаткувати овочі і приготуємо локшину.
2. Висипаємо борошно і робимо поглиблення, в яке додаємо яйце (можна два жовтки) і додаємо сіль. Замішуємо круте тісто.
3. Потім розгортаємо пласт (товщиною не більше 0, 3 мм) і нарізаємо локшину.
4. Нарізаємо цибулю, моркву і картоплю і відправляємо в наш бульйон, а м'ясо тим часом дістаємо і даємо трохи охолонути.
5. Нарізаємо м'ясо кубиками і відправляємо знову в каструлю. Коли наші овочі будуть майже готові, відправляємо до них локшину і варимо на слабкому вогні, помішуючи.
6. Проварюємо до готовності локшини і вимикаємо. Даємо трохи постояти.
7. Така домашня локшина зі свининою виходить досить густий. Подаємо її в гарячому вигляді і прикрашаємо перед подачею зеленню.