Рецепт Домашня локшина без яєць фото

Домашня локшина без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Приготувати просту, домашню локшину без яєць на своїй кухні може абсолютно кожен. Це дуже просто і головне - бюджетно. Така локшина може використовуватися як гарнір або для перших страв.

Опис приготування:

Щоб локшина без яєць була яскравою, можна використовувати сік моркви, буряка або шпинату. Також підфарбувати тісто можна за допомогою спеції - шафран і паприка. Заміс тесту займе трохи часу, а ось на просушку піде близько 6-8 годин, в залежності від температури в кімнаті і товщини локшини.

  • Борошно - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 40 мілілітрів (або овочевий сік)
домашня локшина без яєць - фото крок 1
Підготуйте три основних інгредієнта. Я буду використовувати морквяний сік замість води.
домашня локшина без яєць - фото крок 2
У глибоку миску просійте борошно.
домашня локшина без яєць - фото крок 3
Влийте рослинне масло.
домашня локшина без яєць - фото крок 4
Додайте рідина, воду або сік.
домашня локшина без яєць - фото крок 5
Замісити однорідне тісто і залиште"відпочити" з 30 хвилин.
домашня локшина без яєць - фото крок 6
Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном.
домашня локшина без яєць - фото крок 7
Розкачайте і наріжте. Товщина смужок залежить від того, яка саме локшина вам подобається.
домашня локшина без яєць - фото крок 8
Викладіть локшину на деко або дошку, застелену пергаментом. Залиште сушитися, періодично перевертаючи.
домашня локшина без яєць - фото крок 9
Готову локшину можна зберігати в паперовому пакеті.
домашня локшина без яєць - фото крок 10
Варити локшину слід в добре підсоленій воді, так як в тісто сіль ми не додавали.

Схожі рецепти