Рецепт Домашня локшина для курячого супу фото

Домашня локшина для курячого супу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Яйця, Локшина, Яєчна локшина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати домашню локшину для курячого супу. Рецепт мені передала бабуся, так що він перевірений часом і схвалений кращими критиками

Локшина для курячого супу готова, смачного! Ця універсальна заготовка допоможе вам зробити ситним будь-який овочевий суп або суп з куркою. Локшина виходить дивно ніжною і смачною. Обов'язково спробуйте приготувати локшину за цим рецептом будинку, ви не пошкодуєте!

  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
1
Для того, щоб приготувати домашню локшину для курячого супу, вам знадобиться ємність, в якій ми будемо змішувати всі інгредієнти.
2
Отже, змішуємо яйце, сіль, молоко і додаємо просіяне борошно. Коли тісто підійде, його потрібно буде нарізати на смужки і викласти на поверхню, присипану борошном.
3
Даємо локшині висохнути протягом 2 годин.
Коли ви вирішите варити курячий суп, локшину потрібно буде відварювати протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти