Рецепт Домашня локшина для курячого супу фото

Домашня локшина для курячого супу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Яйця , Локшина , Яєчна локшина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати домашню локшину для курячого супу. Рецепт мені передала бабуся, так що він перевірений часом і схвалений кращими критиками

Опис приготування:

Локшина для курячого супу готова, смачного! Ця універсальна заготовка допоможе вам зробити ситним будь-який овочевий суп або суп з куркою. Локшина виходить дивно ніжною і смачною. Обов'язково спробуйте приготувати локшину за цим рецептом будинку, ви не пошкодуєте!

  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
1
Для того, щоб приготувати домашню локшину для курячого супу, вам знадобиться ємність, в якій ми будемо змішувати всі інгредієнти.
2
Отже, змішуємо яйце, сіль, молоко і додаємо просіяне борошно. Коли тісто підійде, його потрібно буде нарізати на смужки і викласти на поверхню, присипану борошном.
3
Даємо локшині висохнути протягом 2 годин.
Коли ви вирішите варити курячий суп, локшину потрібно буде відварювати протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти