Домашня локшина для курячого супу
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати домашню локшину для курячого супу. Рецепт мені передала бабуся, так що він перевірений часом і схвалений кращими критиками
Локшина для курячого супу готова, смачного! Ця універсальна заготовка допоможе вам зробити ситним будь-який овочевий суп або суп з куркою. Локшина виходить дивно ніжною і смачною. Обов'язково спробуйте приготувати локшину за цим рецептом будинку, ви не пошкодуєте!
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
1
Для того, щоб приготувати домашню локшину для курячого супу, вам знадобиться ємність, в якій ми будемо змішувати всі інгредієнти.
2
Отже, змішуємо яйце, сіль, молоко і додаємо просіяне борошно. Коли тісто підійде, його потрібно буде нарізати на смужки і викласти на поверхню, присипану борошном.
3
Даємо локшині висохнути протягом 2 годин.
Коли ви вирішите варити курячий суп, локшину потрібно буде відварювати протягом 10 хвилин.
Коли ви вирішите варити курячий суп, локшину потрібно буде відварювати протягом 10 хвилин.